ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Διαψεύδεται η μετακόμιση Σουμάχερ σε βίλα στη Μαγιόρκα!

Διαψεύδεται η μετακόμιση Σουμάχερ σε βίλα στη Μαγιόρκα!

Η είδηση της μετακόμισης του Μίκαελ Σουμάχερ στη Μαγιόρκα έκανε το γύρο του κόσμου, αλλά τη διέψευσε η εκπρόσωπος της οικογένειας.

«Η οικογένεια Σουμάχερ δεν σκοπεύει να μετακομίσει στη Μαγιόρκα» ανέφερε στο ANSA η εκπρόσωπος της οικογένειας του Μίκαελ Σουμάχερ, Σαμπίνε Κεμ, διαψεύδοντας έτσι τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο θρύλος της F1 θα μετακινηθεί από την Ελβετία στην πόλη Αντρατξ, που βρίσκεται νοτιοδυτικά της Μαγιόρκα.

Την ίδια στιγμή, στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε -με ενημέρωση του- το δημοτικό συμβουλίου της πόλης των Βαλεαρίδων Νήσων, που επισημαίνει πως οι δηλώσεις που αποδόθηκαν στην δήμαρχο Κάτια Ρουάρτχ ήταν “λανθασμένες και πιθανώς αποτέλεσμα παρερμηνείας ή παρεξήγησης, ίσως λόγω της μετάφρασης της γλώσσας. Η δήμαρχος του Αντρατξ επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια Σουμάχερ αγόρασε ένα σπίτι, αλλά δεν έδωσε καμία πληροφορία για πιθανή μεταφορά της οικογένειας Σουμάχερ στην πόλη μας. Η δήμαρχός μας ποτέ δεν είπε ότι η πόλη μας προετοιμαζόταν να υποδεχθεί την οικογένεια Σουμάχερ”.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη φήμη ξεκίνησε όταν το ελβετικό περιοδικό L’Illustre ανέφερε την σχετική πληροφορία για μετακόμιση της οικογένειας Σουμάχερ, φιλοξενώντας και δηλώσεις της δημάρχου της Αντρατξ, όπου η σύζυγος του πρώην πρωταθλητή της F1, Κορίνα Σουμάχερ, έχει αποκτήσει μια πολυτελή κατοικία που ανήκε στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα σημείωνε επίσης ότι η εκλογή της Μαγιόρκα επηρεάστηκε από το γεγονός ότι ο Γερμανός θρύλος της F1 περνούσε εκεί μεγάλο μέρος των διακοπών του, ενώ ο αδερφός του, Ράλφ, βρίσκεται εκεί μεγάλο μέρος του χρόνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.