ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα IndyCar: Ο οδηγός «εξαφανίστηκε» στον αέρα (βίντεο)

Σοκαριστικό ατύχημα σε αγώνα IndyCar: Ο οδηγός «εξαφανίστηκε» στον αέρα (βίντεο)

Ένα σοκαριστικό ατύχημα συνέβη την χθες στον αγώνα IndyCar Pocono 2018 με τον Καναδό οδηγό Ρόμπερτ Γουίκενς να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος, όλα συνέβησαν όταν ο Γουίκενς επιχείρησε να προσπεράσει τον Ράιαν Χάντερ-Ρέι αλλά το μονοθέσιό του ακούμπησε αυτό του αντιπάλου του.

Η ταχύτητα ήταν μεγάλη και το μονοθέσιο του Γουίκενς εκτοξεύτηκε στον αέρα, χτύπησε στη μπαριέρα και κατέληξε να κάνει στροφές χτυπώντας με άλλα μονοθέσια.

Παρά τη σφοδρότατη σύγκρουση ο 29χρονος Καναδός είχε τις αισθήσεις του κατά τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Πενσυλβάνια.

Άλλοι δυο οδηγοί χρειάστηκε να δεχθούν τις πρώτες βοήθεις στην πίστα χωρίς να διαπιστωθεί κάτι ανησυχητικό.

Ο αγώνας, πάντως, ολοκληρώθηκε με καθυστέρηση καθώς χρειάστηκε να μαζευτούν τα συντρίμμια από τα μονοθέσια που ενεπλάκησαν στο ατύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.