ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ίαν Παπανικολάου: Με στόχο τον τερματισμό στο Seajets Ράλι Ακρόπολις

Ίαν Παπανικολάου: Με στόχο τον τερματισμό στο Seajets Ράλι Ακρόπολις

Το παρών του θα δώσει για άλλη μια χρονιά δίνει στο Seajets Ράλλυ Ακρόπολις ο Ίαν Παπανικολάου με συνοδηγό τον Γιώργο Κυπριανού. Το πλήρωμα του Τoyota Yaris, στόχο έχει τον τερματισμό.

Οι αναμνήσεις του νεαρού οδηγού από το Seajets Ράλι, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Έχοντας εγκαταλείψει πολύ νωρίς το 2014, στην πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα, την επόμενο έτος, το Toyota Yaris αρνήθηκε να ξεκινήσει, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τα ηλεκτρικά λίγο πριν τη μάχη.

Το 2016, χρονιά όπου το Ράλι Ακρόπολις επέστρεψε στη Στερεά Ελλάδα, το δίδυμο των Παπανικολάου-Κυπριανού, ολοκλήρωσε τον αγώνα, συλλέγοντας πολύτιμη εμπειρία που θα τους βοηθήσει στη φετινή τους προσπάθεια. Η πανηγυρική εκκίνηση του Ράλι θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα (Παρασκευή) στις 18.30 στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, ενώ η δράση ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου στις 10.04. Συνολικά ο αγώνας περιλαμβάνει 12 ειδικές διαδρομές, με 6 από αυτές να εκτυλίσσονται το Σάββατο και 6 την Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τερματισμός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της Κυριακής με τα πληρώματα να καλούνται να διανύσουν 229.74 αγωνιστικά χιλιόμετρα τις δύο ημέρες του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.