ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

5ο Φθινοπωρινό Ράλι 2017: Με έδρα τα Αθίκια Κορινθίας!

5ο Φθινοπωρινό Ράλι 2017: Με έδρα τα Αθίκια Κορινθίας!

Έπειτα από 4 επιτυχημένες διοργανώσεις στη φιλόξενη Αμάρυνθο, το Φθινοπωρινό Ράλι αλλάζει έδρα για τη φετινή χρονιά. Ο αγώνας που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου-1 Οκτωβρίου θα έχει ως επίκεντρο τα Αθίκια, ενώ την ευθύνη διεξαγωγής του έχει και φέτος το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (Α.Σ.Μ.Α.).

Είναι ο πέμπτος γύρος του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι και όλοι οι πρωταγωνιστές του θεσμού αναμένεται να δώσουν το παρών. Παράλληλα, προσμετράει στο Skoda Fabia Cup.

Ο αγώνας είναι έξυπνα σχεδιασμένος, καθώς περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 84.54 χιλιομέτρων, ενώ οι απλές διαδρομές δεν ξεπερνούν τα 15 χιλιόμετρα, με αποτέλεσμα το συνολικό μήκος του ράλι να είναι κάτω από 100 χιλιόμετρα, κάτι που σπάνια συναντάμε σε πρωταθληματικό αγώνα.

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, από τις 16.30 έως τις 18.00, είναι προγραμματισμένος ο τεχνικός έλεγχος των οχημάτων στις εγκαταστάσεις της Μπάσδελης ΙΚΕ (76ο χλμ. ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου). Στις 20.00, η Πανηγυρική Εκκίνηση του 5ου Φθινοπωρινού Ράλλυ θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Sea & Sand Hotel στα Ίσθμια.

Το πρόγραμμα της Κυριακής 1ης Οκτωβρίου περιλαμβάνει τρία περάσματα από τις δύο ειδικές διαδρομές του αγώνα, τα Αθίκια και τον Άγιο Ιωάννη. Έπειτα, λοιπόν, από έξι ειδικές διαδρομές, τα πληρώματα θα τερματίσουν στις 15.24 στην Πλατεία Αθικίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα ανοίξουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και θα παραμείνουν ανοικτές έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.