ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στη 2η θέση του  WRC Trophy ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Στη 2η θέση του  WRC Trophy ο Ιορδάνης Σερδερίδης!

Το τρίτο και τελευταίο σκέλος του Ράλι Γερμανίας –10ος γύρος του Παγκοσμίου πρωταθλήματος- που ξεκινάει σήμερα , περιλαμβάνει τέσσερις ειδικές διαδρομές. Στον πθ στο σύνολο του είχε 20 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 309 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Έλληνας οδηγός Ιορδάνης Σερδερίδης με Citroen DS3 WRC βρίσκεται στη 2η θέση του WRC Trophy. Το βράδυ της Παρασκευής ήταν πρώτος, αλλά στον αγώνα του Σαββάτου ( χθές) είχε κάποια προβλήματα και έπεσε στη 2η θέση.

Έχοντας χτίσει μικρή διαφορά από τον αντίπαλό του, ο Ιορδάνης Σερδερίδης στόχευε να παραμείνει στην πρώτη θέση, ωστόσο η Citroen DS3 WRC είχε διαφορετική άποψη: «Σήμερα το οδόστρωμα ήταν στεγνό, οπότε γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλός μας θα έκανε αντεπίθεση. Μπήκαμε με σκοπό να υπερασπιστούμε τη θέση μας. Ο ρυθμός μας ήταν πολύ καλός μέχρι να εμφανιστούν και πάλι τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στην Πολωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είχαμε θέματα με τα υδραυλικά του αυτοκινήτου, με τον επιλογέα ταχυτήτων, ενώ και ο κινητήρας έκανε διακοπές στις αλλαγές ταχυτήτων. Δυστυχώς, παρ’ ότι είχαμε καλό ρυθμό, δεν μπορέσαμε να παλέψουμε όσο θα θέλαμε το Σάββατο.», δήλωσε ο εκπρόσωπός μας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.
Ο Σερδερίδης θέλει να κάνει επίθεση σήμερα αν και τα 52 χιλιόμετρα ειδικών είναι λίγα για να καλύψει τη διαφορά και να ανέβει στο πρώτο σκαλί. Ο αγώνας τελειώνει το απόγευμα.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.