ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πως θα φτάσετε με ασφάλεια στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις (φωτό)

Πως θα φτάσετε με ασφάλεια στις ειδικές διαδρομές του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις (φωτό)

Με επίκεντρο την πόλη της Λάρισας και σε διαδρομές που θα αναδείξουν την ομορφιά της Περιφέρειας Θεσσαλίας γενικότερα, θα διεξαχθεί στις 13 – 15 Οκτωβρίου το Ιστορικό Ράλι Ελλάδος 2017.

Ο Δήμος Λάρισας και η Περιφέρεια, Θεσσαλίας ως επίτιμοι διοργανωτές του αγώνα, στα μέσα του επόμενου μήνα θα φιλοξενήσουν ουσιαστικά έξι αγώνες, με διαδρομές που θα αναδείξουν την περιοχή, αλλά και αναμένεται «κερδίσουν» τους αγωνιζόμενους τόσο χάρη στη φυσική ομορφιά των τοπίων, όσο και λόγω της απαιτητικής -οδηγικά- χάραξής τους.

Με τις διαδρομές τόσο των αγώνων για τα αυτοκίνητα της κατηγορίας Regularity όσο και για τα σύγχρονα και ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα Ράλι να είναι έτοιμες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.historic.rallyofgreece.gr και βρείτε (στην ενότητα θεατές) αναλυτικές οδηγίες για τις προτεινόμενες προσβάσεις θεατών στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.
Οι προσβάσεις αφορούν τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλων Ράλι, και είναι σχεδιασμένες με γνώμονα πρώτα απ’ όλα την ασφαλή παρακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.