ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κέρδισε το 13ο του Πρωτάθλημα Enduro (φωτό)

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας κέρδισε το 13ο του Πρωτάθλημα Enduro (φωτό)

To 13ο Πρωτάθλημα Enduro κατέκτησε ο Βασίλης Σιαφαρίκας οδηγώντας μία Honda CRF 500R. (*) O αναβάτης της CRF500R, Βασίλης Σιαφαρίκας κατέκτησε την πρώτη θέση της κατηγορίας Enduro 3 τερματίζοντας πρώτος και στους 6 αγώνες του Πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του.

O 13 φορές Πρωταθλητής Enduro Βασίλης Σιαφαρίκας, μετά την κατάκτηση και του φετινού τίτλου της κατηγορίας Enduro 3 δήλωσε: «…είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση μου στο φετινό πρωτάθλημα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό ότι καταφέρνω να κερδίζω ακόμη και σήμερα μετά από δεκαπέντε χρόνια εμπλοκής μου στους αγώνες με μοτοσυκλέτες Honda, που χαρακτηρίζονται για την τεχνολογική τους υπεροχή, την αξιοπιστία και την ταχύτητα τους».

Ο Βασίλης Σιαφαρίκας εκτός από τη συμμετοχή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία και στον αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Enduro Maxxis Greece που διοργανώθηκε στα Γρεβενά από τις 30 Ιουνίου μέχρι 2 Ιουλίου. Ο Έλληνας αναβάτης είναι ο μόνος Έλληνας που κατάφερε να βαθμολογηθεί και να συγκεντρώσει 4 βαθμούς και τις δύο ημέρες στην κατηγορία Enduro GP (EGP.

(*) Η Honda CRF 500R είναι συμμετοχή της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. – Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda Moto στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.