ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διπλή νίκη για τον Νίκο Ζάχο με Skoda Fabia στο Τατόι

Διπλή νίκη για τον Νίκο Ζάχο με Skoda Fabia στο Τατόι

Με ανάμικτα συναισθήματα έφυγαν οι φίλοι των αγώνων από το Τατόι. Άλλοι ευχαριστήθηκαν και άλλοι περίμεναν κάτι διαφορετικό. Έλλειπαν τα καλά και δυνατά αυτοκίνητα.

Ωστόσο πρέπει να πούμε ότι εντυπωσίασαν οι οδηγοί του ενιαίου με τα Skoda Fabia. Ο Νίκος Ζάχος αυτή τη φορά σε πίστα.

Επικράτησε στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο 2017. Κέρδισε και στους δύο αγώνες στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου. Στον πρωινό αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία των αγώνων του 1ου γύρου του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας, ο Νίκος Ζάχος προσπέρασε νωρίς τον poleman Φίλιππο Καλέση και οδήγησε με άνεση στην νίκη. Πίσω του τερμάτισε ο νεαρός οδηγός που προέρχεται από τα καρτ και το βάθρο συμπλήρωσε ο Μίλτος Κύρκος.

Το βάθρο των Νέων συμπλήρωσαν, πίσω από τον Καλέση, οι Στράτος Κυρλαγκίτσης και Παναγιώτης Ρουστέμης οι οποίοι ήταν πρωταγωνιστές στις πιο εντυπωσιακές μάχες μέσα στην πίστα με επαφές και εναλλαγές μεταξύ τους στις θέσεις που διεκδικούσαν.

Γιώργος Καμιτσάκης και Στάθης Κουκέας ακολούθησαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα για να βρεθούν έτσι αρκετά ψηλά ανάμεσα στους οδηγούς που είναι άνω των 30 ετών. Μπροστά τους βέβαια μέσα στον αγώνα είχε τερματίσει ο Γιάννης Ποτουρίδης, όμως τα 30 δευτερόλεπτα ποινής λόγω προσπέρασης υπό το καθεστώς κίτρινης σημαίας, τον έριξαν τελικά 9ο. Μπροστά του 8ος πέρασε έτσι ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος αν και δεν είχε ένα ευχάριστο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο λόγω προβλημάτων στο αυτοκίνητό του, συγκέντρωσε σημαντικούς βαθμούς που τον διατηρούν ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου των Νέων.

Στον δεύτερο αγώνα η σειρά εκκίνησης ήταν αντεστραμμένη για τους έξι πρώτους, έτσι ο Γιώργος Καμιτσάκης απόλαυσε την pole position τη στιγμή που ο Νίκος Ζάχος ξεκινούσε έκτος. Χρειάστηκαν τέσσερις γύροι στον νικητή του πρώτου αγώνα να προσπεράσει τους αντιπάλους του και να διπλασιάσει τις νίκες του με το βάθρο να συμπληρώνεται από τον Μίλτο Κύρκο και τον Γιώργο Καμιτσάκη.

Στους Νέους ο Γιάννης Ποτουρίδης πήρε την νίκη με τον Χαραλαμπόπουλο να ακολουθεί δεύτερος και τον Ταξιάρχη Ασημακόπουλο να παίρνει μια σπουδαία τρίτη θέση.

Ανάμεσα σε εκείνους που ξεχώρισαν ήταν ο Στάθης Κουκέας που ως πρωτοεμφανιζόμενος σε αγώνες έδειξε σημάδια ταχύτητας τα οποία όταν συνδυαστούν με εμπειρία θα μπορούν ίσως να του δώσουν και καλύτερες θέσεις, βαθμολογικά.

Οι δύο αγώνες του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017 ήταν αναμφίβολα οι πιο ενδιαφέροντες και θεαματικοί όλων των κατηγοριών στο αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Πληροφορίες από Σ.Ο.Α.Α.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: now24.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.