ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Οι θεατές χόρτασαν θέαμα – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αγώνα στο Μεξικό

Οι θεατές χόρτασαν θέαμα – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον αγώνα στο Μεξικό

Έχοντας βγει από το συναγωνισμό πριν ακόμη συμπληρωθεί ένας γύρος τόσο ο Lewis Hamilton (Mercedes) όσο και ο Sebastian Vettel (Ferrari) ο νικητής o Max Verstappen έκανε το δικό του αγώνα χωρίς ιδιαίτερο άγχος.

O οδηγός της Red Bull, Max Verstappen κέρδισε το Grand Prix ακολουθώντας όπως ήταν αναμενόμενο στρατηγική μια αλλαγής. Μπήκε στα πίτς στον 32ο γύρο και από την πάρα πολύ μαλακή πέρασε στην πολύ μαλακή γόμα.

Άλλωστε μετά τη σύγκρουση του Lewis Hamilton και του Sebastian Vettel δεν υπήρχε λόγος για αλλαγή στρατηγικής. Και οι δύο έβαλαν στο τέλος του πρώτου γύρου τη μαλακή γόμα και εκμεταλλεύτηκαν το καθεστώς εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας στο μέσο του αγώνα για ν’ αλλάξουν δεύτερη φορά ελαστικά.

Ο Hamilton επέλεξε την πολύ μαλακή γόμα (supersoft) και ο Vettel την πάρα πολύ μαλακή (ultrasoft). Καθώς ο Vettel δεν τερμάτισε στις δυο πρώτες θέσεις, ο Hamilton κατέκτησε τον 4ο παγκόσμιο τίτλο του και 3ο με ελαστικά Pirelli.

Μαζί με τους Carlos Sainz (Renault) και Sergio Perez (Force India) οι Hamilton, Vettel ήταν οι μόνοι οδηγοί που σταμάτησαν δυο φορές. Όλοι οι άλλοι οδηγοί σταμάτησαν μια φορά. Απ’ όσους χρησιμοποίησαν μαλακή γόμα στο δεύτερο μέρος του αγώνα αντί για πολύ μαλακή, ψηλότερα τερμάτισε ο Kimi Raikkonen με Ferrari (3ος).

Ήταν ένα συναρπαστικό grand prix χωρίς σοβαρά θέματα για τα ελαστικά. Συγχαρητήρια στο Lewis Hamilton που κέρδισε για 4η φορά τον παγκόσμιο τίτλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.