ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θύματα ένοπλης ληστείας οι μηχανικοί της Mercedes την παραμονή του Grand Prix της Βραζιλίας

Θύματα ένοπλης ληστείας οι μηχανικοί της Mercedes την παραμονή του Grand Prix της Βραζιλίας

Η ζωή στη Βραζιλία δεν είναι εύκολη κι αυτό το αντιλήφθηκαν με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο ορισμένα από τα μέλη της ομάδας της Mercedes που βρίσκονται στην Βραζιλία για τον αγώνα στην πίστα του Ιντερλάγκος.

Τα βράδυ της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου στην Ελλάδα) το μίνι μπας που μετέφερε ένα γκρουπ του σταφ της Mercedes από την πίστα στο ξενοδοχείο, ακινητοποιήθηκε από ένα βαν από το οποίο βγήκαν ένοπλοι άνδρες.

Οι ένοπλοι αφού πυροβόλησαν στον αέρα και απείλησαν τους μηχανικούς, τους πήραν ότι πολύτιμο είχαν πάνω τους κι αποχώρησαν ανενόχλητοι με τον Λιούς Χάμιλτον να επιβεβαιώνει το περιστατικό και να μην κρύβει την οργή του.
«Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο εδώ. Η F1 και οι ομάδες πρέπει να κάνουν κάτι επιτέλους και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο (παγκόσμιος πρωταθλητής) οδηγός της Μερ΄σεντες με την ομάδα να προσθέτει ότι «πέρα από τα προσωπικά αντικείμενα έχουν κλαπεί και πολύτιμα πράγματα για την ομάδα».

Στο περιστατικό ενεπλάκη και το αυτοκίνητο που μετέφερε τον διευθυντή επικοινωνίας της FIA (διεθνής ομοσπονδία αυτοκινήτου) Ματέο Μποντιάνι, αλλά κι ένα ακόμη μικρό λεωφορείο που μετέφερε ανθρώπους της Williams, ωστόσο η εξαιρετική αντίδραση των οδηγών των οχημάτων, τους επέτρεψε να… ξεφύγουν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε, καθώς σχεδόν κάθε χρόνο υπάρχουν ανάλογες σκηνές, ενώ το 2010 θύμα ένοπλης ληστείας είχε πέσει ο τότε παγκόσμιος πρωταθλητής Τζέισον Μπάτον

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.