ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μάχη με 16 Skoda Fabia σήμερα στην Τρίπολη στον αγώνα του Ενιαίου

Μάχη με 16 Skoda Fabia σήμερα στην Τρίπολη στον αγώνα του Ενιαίου

Όσοι βρεθούν σήμερα στην Τρίπολη θα χορτάσουν θέαμα. Ο συναγωνισμός μεγάλος αφού σήμερα στον 2ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που διοργανώνει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης μαζεύτηκαν 16 Skoda Fabia.

Είναι ο πολυπληθέστερος αγώνας του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017.

Στην γραμμή της εκκίνησης θα στηθούν 16 Skoda Fabia 1.2 TSI. Στους οδηγούς που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα, νέους αλλά και μεγαλύτερους προστίθεται και ένα σπουδαίο όνομα του ελληνικού motorsport ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος. Ο “Le Man” ξεκινά την «περιπέτειά» στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο από τον αγώνα ταχύτητας της Τρίπολης και σκοπεύει να επιστρέψει στους αγώνες έπειτα από αρκετά χρόνια, ανταγωνιστικός.

Στον αγώνα αυτό έχουμε τρείς απουσίες. Δεν τρέχουν:

Ο Φίλιππος Καλέσης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του ROTAX MAX στο Portimao της Πορτογαλίας.
Ο Τάκης Κουτσίκος που δεν θα αγωνιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων
Ο Βασίλης Κοκλάνης ο οποίος για λόγους υγείας στερείται μια ακόμη φορά το φετινό του ντεμπούτο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Νίκος Ζάχος που προηγείται στη βαθμολογία της γενικής κατάταξης αλλά και των άνω των 30 ετών, μπορεί ακόμη και να εξασφαλίσει τον τίτλο, αν συνεχίσει με τον εντυπωσιακό τρόπο που του έχει φέρει μέχρι στιγμής συνεχόμενες νίκες, ενώ στους Νέους έχουμε μεγαλύτερες μάχες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος έχει μια διαφορά 13 βαθμών από τον Στράτο Κυρλαγκίτση και όλα είναι ανοιχτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.