ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

F1: Ο Βαλτέρι Μπότας ξεκινά πρώτος, ο Χάμιλτον αντιμετώπισε ατύχημα

F1: Ο Βαλτέρι Μπότας ξεκινά πρώτος, ο Χάμιλτον αντιμετώπισε ατύχημα

Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά στο Σάο Πάολο για τις θέσεις που θα έχουν οι πιλότοι στον αγώνα.

Ο Βαλτέρι Μπότας θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή εκκίνησης στο αυριανό (12/11) γκραν πρι της Βραζιλίας.

Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο στα επίσημα δοκιμαστικά στην πίστα του Σάο Πάολο και πήρε την pole position, ενώ ακολούθησαν οι δύο οδηγοί της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ και Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο έτερος πιλότος της Mercedes Λούις Χάμιλτον, που έχει ήδη εξασφαλίσει τον τίτλο, είχε ένα ατύχημα, ευτυχώς χωρίς να πάθει τίποτα ο ίδιος, στην πρώτη του προσπάθεια και έτσι θα εκκινήσει αύριο από την τελευταία θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και ύστερα, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν κατά σειρά οι, Μαξ Φερστάπεν (Red Bull), Ντάνιελ Ρικιάρντο (Red Bull), Σέρχιο Πέρες (Force India), Φερνάντο Αλόνσο (McLaren) Νίκο Χουλκενμπεργκ (Renault), Κάρλος Σάινθ (Renault) και Φελίπε Μάσα (Williams).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.