ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σήμερα ολοκληρώνεται στα Μέγαρα ο θεσμός για το ενιαίο πρωτάθλημα με Skoda Fabia 1.2 TSi

Σήμερα ολοκληρώνεται στα Μέγαρα ο θεσμός για το ενιαίο πρωτάθλημα με Skoda Fabia 1.2 TSi

Στις 10 το πρωί ξεκινάει στα Μέγαρα το κυριακάτικο πρόγραμμα με το warm up των οδηγών. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 με το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο να ανοίγει την αυλαία καθώς είναι πρώτο στο πρόγραμμα του αγώνα. Ο καιρός θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017.

Ο Γιώργος Καμιτσάκης χθές έγινε ο τρίτος διαφορετικός poleman στους τρείς φετινούς αγώνες ταχύτητας. Ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος την πρώτη ημέρα του 3ου φετινού αγώνα ταχύτητας, καθώς ήταν ταχύτερος και στις δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμών αλλά και στις κατατακτήριες.

Εκεί οι πολύ μικρές διαφορές ανάμεσα στους διεκδικητές της pole position έδειξαν την ομορφιά του Ενιαίου σε όλη της την έκταση, δεδομένου πως ο Μίλτος Κύρκος που θα ξεκινήσει στη δεύτερη θέση ήταν μόλις 54 χιλιοστά αργότερος.

Από τη 2η σειρά θα ξεκινήσει ο ήδη Πρωταθλητής, Νίκος Ζάχος με επίσης μικρή διαφορά, μόλις 92 χιλιοστών και δίπλα του, τέταρτος, θα σταθεί ο ταχύτερος εκ των Νέων, Φίλιππος Καλέσης, ο οποίος επέστρεψε δυναμικά έπειτα από την απουσία στην Τρίπολη.

Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος κατάφερε να εξασφαλίσει την 5η θέση στην εκκίνηση, καθώς ήταν ταχύτερος για 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Γιάννη Ποτουρίδη που ακολουθεί, ενώ άλλα 31 χιλιοστά χωρίζουν εκείνον από τον έβδομο Στάθη Κουκέα.

Η μάχη των Νέων είναι αναμφίβολα εκείνη που ξεχωρίζει στους αυριανούς αγώνες. Ένας από τους διεκδικητές του τίτλου εκεί, ο Παναγιώτης Ρουστέμης, ο οποίος δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του, συμπληρώνει την 4η σειρά εκκίνησης επίσης με διαφορά χιλιοστών και στην 5η σειρά εκκίνησης, ένατος βρίσκεται ο Μιχάλης Δολυτσίνος που κατάφερε να αφήσει πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Στράτο Κυρλαγκίτση.

Ο Θεσσαλονικιός που έχει προβάδισμα στην κατάκτηση του τίτλου, είδε τις ελπίδες του να δέχονται ένα πλήγμα σήμερα, μιας και η δέκατη δεν ήταν η θέση η οποία περίμενε, έτσι θα πρέπει να αναπροσαρμόσει την τακτική του για αύριο.

Η έκτη σειρά εκκίνησης είναι μεικτή! Ο “Le Man” που ξεκίνησε την ημέρα με εντυπωσιακές επιδόσεις, αλλά δεν συνέχισε με την ίδια ταχύτητα είναι ενδέκατος και ο εορτάζων, Ταξιάρχης Ασημακόπουλος, που συμπλήρωσε τα 20 χρόνια του, και ξεκινά δωδέκατος.

Με αντίστροφη σειρά ακολουθούν ο «Νέος» Ιάκωβος Γιουσουρούμ και ο πρεσβύτερος Γιώργος Σαρταμπάκος, στις θέσεις 13 και 14 αντιστοίχως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.