ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αναβλήθηκε το 2ο Regularity Ράλι Αναβάσεων Αττικής (φωτό)

Αναβλήθηκε το 2ο  Regularity Ράλι  Αναβάσεων Αττικής (φωτό)

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει πόσο αγαπάει τα αυτοκίνητα η αυτούς που τα οδηγούν. Άλλοτε βάζει νέους φόρους και άλλοτε απαγορεύει την κυκλοφορία ακόμη και των ιστορικών αυτοκινήτων.

Με ανακοίνωσή της η ΟΜΑΕ αναβάλει το 2ο Regularity Ράλι Αναβάσεων Αττικής. Διαβάστε λοιπόν τι γραφει η λέσχη στην ανακοίνωση της και θα καταλάβετε πόσο οι κυβερνώντες τους …αγαπούν.

« Η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (ΟΜΑΕ) ανακοινώνει την αναβολή του 2ου Ράλι Αναβάσεων Αττικής, 5ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 9-10 Δεκεμβρίου 2017.

Η αναπόφευκτη απόφαση αναβολής του αγώνα προκύπτει από τον περιορισμό κίνησης των οχημάτων με πινακίδες Ιστορικού Αυτοκινήτου που έθεσε η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) της 16ης Νοεμβρίου 2017. Ήδη το υπουργείο Μεταφορών εξετάζει την τροποποίηση της εν λόγω ΚΥΑ, με τη συνεργασία των Ομοσπονδιών.

Η ασαφής ενδιάμεση κατάσταση που υφίσταται, μέχρι την οριστική διευθέτηση του θέματος, προκαλεί ουσιαστικές πρακτικές δυσκολίες στην κίνηση των αυτοκινήτων που ατυχώς δεν αφήνουν στην ΟΜΑΕ-ΕΠΑ καμία επιλογή εκτός απο την αναβολή του 2ου Ράλλυ Αναβάσεων Αττικής.

Η ΟΜΑΕ-ΕΠΑ, αντιλαμβανόμενη πλήρως την αναγκαιότητα απαρέγκλιτης εκτέλεσης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Ράλλυ Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων, έλαβε την απόφαση αναβολής του αγώνα για τον Ιανουάριο του 2018. Υπενθυμίζουμε ότι τακτική μεταφοράς ενός αγώνα στο επόμενο έτος δεν ήταν σπάνια στο παρελθόν, όταν συνέδραμαν λόγοι ανωτέρας βίας που επέβαλλαν την μη διεξαγωγή του στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Με την ελπίδα να δοθεί σύντομα λύση στο θέμα της κυκλοφορίας των οχημάτων με πινακίδες Ιστορικού Αυτοκινήτου, ώστε να προκύψει η δυνατότητα καθορισμού νέας ημερομηνίας για το 2ο Ράλι Αναβάσεων Αττικής, η ΟΜΑΕ ζητά την κατανόηση των μέχρι ώρας συμμετεχόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.