Οι 10 εντυπωσιακότερες προσπεράσεις του 2017 στη Formula 1 (βίντεο)

Οι 10 εντυπωσιακότερες προσπεράσεις του 2017 στη Formula 1 (βίντεο)

Και ενώ οι ομάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Formula 1 που ξεκινά τέλη Μαρτίου (23-25/3) από την Αυστραλία, ας θυμηθούμε τις καλύτερες προσπεράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του περσινού Πρωταθλήματος, όπως αυτές επιλέχθηκαν από τον κόσμο.

Στα νέα ήθη και έθιμα που φέρνει στο σπορ η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος (Liberty Media) είναι η ενίσχυση του fan engagement μέσω των social media. H διαδραστικότητα αποτελεί θεμελιώδη λίθο της νέας φιλοσοφίας που θέλουν να περάσουν οι νέοι κλειδοκράτορες καθώς τη θεωρούν απαραίτητη για την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του σπορ.

Το κοινό έχει πλέον μεγαλύτερη πρόσβαση σε οπτικοακουστικό υλικό από αγώνες, γκαράζ και ομάδες που προσφέρεται αφειδώς, κάτι που δεν συνέβαινε στο παρελθόν, ενώ παράλληλα έχει αποκτήσει και φωνή καθώς του δίνεται η δυνατότητα να παίρνει μέρος σε ψηφοφορίες για την ανάδειξη του MVP σε κάθε Grand Prix και όχι μόνο.

Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε η Formula 1 μπορείτε να απολαύσετε τις δέκα καλύτερες προσπεράσεις της περασμένης χρονιάς, όπως τις επέλεξε μέσω ψηφοφορίας το φιλοθεάμον κοινό.

https://twitter.com/F1/status/939888131519557632?ref_src=twsrc%255Etfw&ref_url=https%253A%252F%252Fwww.newsbeast.gr%252Fcar%252Farthro%252F3282218%252Fi-10-korifees-prosperasis-tou-2017-sti-formula-1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.