ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Το Regularity ξεκινά από τον Διόνυσο (φωτό)

Το Regularity ξεκινά από τον Διόνυσο (φωτό)

Στις 18 Μαρτίου θα γίνει στο Διόνυσο ο πρώτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων. Με μια διαδρομή 160 χιλιομέτρων στην Αττική, που θα ξεκινήσει από την Ανάβαση Διονύσου την Κυριακή 18 Μαρτίου, ανοίγει η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Ο αγώνας του Διονύσου, εναρκτήριος του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Regularity όπως και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων & Ιστορικών 2018, διοργανώνεται από την «Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής».

Εδώ υπάρχει και μια διαφορά ανάμεσα στο πώς ακριβώς θα γίνει ο αγώνας. Οι διαγωνιζόμενοι του Π.Π. Αναβάσεων θα αγωνιστούν δύο φορές την Κυριακή 18/3 στην Ανάβαση των 5,5 χιλιομέτρων.

Όμως τα πληρώματα που θα δηλώσουν συμμετοχή στο «Διόνυσος Regularity Rally» θα καλύψουν τόξο 160 χιλιομέτρων γύρω από την ανατολική πλευρά της Πεντέλης. Από αυτά, τα σχεδόν 50 χιλιόμετρα συνθέτουν τις 7 Ειδικές Διαδρομές του αγώνα Regularity.

Για τους μη μυημένους, στις Regularity Ειδικές Διαδρομές οι αγωνιζόμενοι πρέπει να ακολουθούν σε κάθε περίπτωση τη Μέση Ωριαία Ταχύτητα που έχει ορίζει ο οργανωτής με δελτίο πληροφοριών πριν την εκκίνηση κάθε σκέλους. Τα πληρώματα πρέπει να τερματίσουν τις Ειδικές χωρίς να σταματήσουν, ακολουθώντας τη Μ.Ω.Τ. που όρισε ο οργανωτής, με ελεύθερη χρήση συστημάτων Trip Master και λοιπών ηλεκτρονικών βοηθημάτων. Η Μ.Ω.Τ. σε καμία Regularity Ειδική δεν ξεπερνά τα 50 χλμ./ώρα.

Όπως και για τους συμμετέχοντες των Αναβάσεων, έτσι και στο «Διόνυσος Regularity Rally» η αγωνιστική διαδρομή θα ξεκινήσει από τον οικισμό Ανατολή της Νέας Μάκρης, όπου θα βρίσκεται και ο χώρος των pits και το κέντρο του αγώνα όλο το διήμερο. Ο τερματισμός του αγώνα Regularity θα γίνει στις 16:00 το απόγευμα, στη Νέα Μάκρη.

Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 9 Μαρτίου. Η δήλωση συμμετοχής στο Διόνυσος Regularity Rally έχει προθεσμία μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 9/03 και γίνεται απ’ ευθείας στο Σύστημα Διαδικτυακής Διαχείρισης Aγώνων (ΣΔΔΑ) της ΟΜΑΕ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-omae-epa.gr. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν και την έντυπη δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία του αγώνα (Κύπρου 76 Περιστέρι ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

H Γραμματεία θα λειτουργεί στα γραφεία του Σωματείου «ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.» (Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή στις 18:00-21:00) ως την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018. Το Σάββατο-Κυριακή 17-18 Μαρτίου θα λειτουργεί στο χώρο της εκκίνησης στην περιοχή Ανατολή Νέας Μάκρης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.