ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις 5 και 6 Μαΐου ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος ταχύτητας στη Ρόδο

Στις 5 και 6 Μαΐου ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος ταχύτητας στη Ρόδο

Στο αεροδρόμιο Μαριτσών Ρόδου θα γίνει ο 1ος αγώνας πρωταθλήματος ταχύτητας στις 5 και 6 Μαΐου.

Οι συμμετοχές για τον αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας του 2018, έληξαν τη Δευτέρα 30 Απριλίου.

Στο πλευρό των αγωνιζομένων είναι οι τοπικοί φορείς, με επικεφαλής τον Δήμαρχο, τον αντιπεριφεριάρχη, τους αντιδημάρχους τους Ρόδιους οδηγούς και τους εκατοντάδες εθελοντές. Όλοι μαζί θέλουν να βοηθήσουν , στην αναβίωση στιγμών από το ένδοξο αγωνιστικό παρελθόν.

Τότε που η Ρόδος, ήταν το επίκεντρο λαμπερής κοσμοπολίτικης ατμόσφαιρας, τουριστικό και αθλητικό γεγονός. Έως το 1971 που το τραγικό θανατηφόρο ατύχημα του αείμνηστου οδηγού και ξεχωριστού αθλητή Γιάννη ΜΑΥΡΟΥ Μεϊμαρίδη, διέκοψε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Ο φετινός αγώνας, που θα διεξαχθεί προς τιμήν του αδικοχαμένου οδηγού, ευελπιστεί με την ιστορία, την οργάνωση και την θέληση όλων να επανεκκινήσει την γιορτή και να αναβιώσει την αγωνιστική εικόνα διεθνώς με μελλοντικούς αγώνες μέσα στην Παλαιά Πόλη της Ρόδου, με την αληθινά μοναδική αίγλη.

Οι εκπρόσωποι της Αεροπορίας, των σωμάτων ασφαλείας, οι επαγγελματικοί φορείς του Τουριστικού νησιού, είναι ήδη ενθουσιώδεις με την προοπτική επανεκκίνησης διεθνών αγώνων, με θέαμα, ασφάλεια, και προβολή. Οι αγώνες του Μαΐου στη ΡΟΔΟ – για όλους – είναι μόνον η αρχή μιας σπουδαίας κοσμοπολίτικης σελίδας..

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν με την αιγίδα της ΟΜΑΕ και ΕΟ ΦΙΛΠΑ, του σωματείου DIELPISFORMULA1, και Dielpis περί Αγώνων, της StartLine, της ΦΙΜΑ, της ΣΙΣΑ και ΣΥΜΑΡ.

Εκτός από τον αγώνα ταχύτητας στο αεροδρόμιο των Μαριτσων έχουν προγραμματισθεί να γίνουν :

-Αγώνας Drift, στις 12-13 Μαΐου, στην Πλατεία Δημαρχείου Ρόδου.

-Αγώνας ιστορικών κλασσικών αυτοκίνητων 19-20 Μαΐου στο γύρο του νησιού των Ιπποτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.