ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκη για τo Nissan NAVARA στην Κίνα στο Ράλι του Taklimakan

Νίκη για τo Nissan NAVARA στην Κίνα στο Ράλι του Taklimakan

Το Ράλι του Taklimahan στην Κίνα, φημίζεται για τις σκληρές και δύσκολες διαδρομές. Η Nissan «κατέβασε» τρία NAVARA της Zhengzhou Nissan. Ο αγώνας ξεκίνησε από το Urumqi, Xinjiang, στην μακρινή βορειοδυτική Κίνα.

Οι αγωνιζόμενοι ακολούθησαν τον παλιό Δρόμο του Μεταξιού για 2,769 χιλιόμετρα, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής στην καυτή έρημο Gobi, όπου άνθρωποι και μηχανές φτάνουν στα όριά τους. Από τα 90 αυτοκίνητα που συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ετήσιο off-road ράλι της Ασίας, μόνο 59 κατάφεραν να το ολοκληρώσουν.

Οι οδηγοί της Zhengzhou Nissan Ho-Ututunasheng και En Wang, οδήγησαν το NAVARA στην νίκη για την κατηγορία T2.1, ενώ η Zhengzhou Nissan κατέκτησε και τέσσερα από τα οκτώ βραβεία “Golden Helmet”.

Η δύναμη και η αξιοπιστία του NAVARA, σε συνδυασμό με το ανθεκτικό πλαίσιο διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο σε αυτή την επιτυχία. Το NAVARA, όχι μόνο έφτασε στην κορυφή της κατηγορίας των οχημάτων μαζικής παραγωγής, αλλά παρουσίασε και μια εξαιρετική απόδοση έναντι των σκληροτράχηλων οχημάτων ειδικής παραγωγής, που κοστίζουν εκατομμύρια δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Zhengzhou Nissan ήταν η μόνη ομάδα στην κατηγορία οχημάτων μαζικής παραγωγής που δεν έλαβε την ποινή των 100 ωρών, για την αποτυχία ολοκλήρωσης της κάθε φάσης του αγώνα, εντός των καθορισμένων χρονικών ορίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.