Δωρεάν έλεγχο σε όλα τα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων κάνει η Peugeot

Δωρεάν έλεγχο σε όλα τα συστήματα κλιματισμού αυτοκινήτων κάνει η Peugeot

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνει το θερμόμετρο τόσο οι οδηγοί θα αρχίσουν να κάνουν χρήση του air condition .

Πόσο όμως είναι σωστά  συντηρημένο το σύστημα κλιματισμού. Όπως γνωρίζετε με την πάροδο του χρόνου ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρο – οργανισμών, μούχλας και μυκητών τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία πονοκεφάλων και αναπνευστικών προβλημάτων.

Η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού του αυτοκινήτου τους έως τις 31/06/2017, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Με τον  συστηματικό έλεγχο  και τη σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρεται  αποτελεσματικά η σκόνη και τα μικροσωματίδια. Έτσι ο  αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Επιπλέον, η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα και η άμεση αποθάμπωση των κρυστάλλων συμβάλλουν στην άνεση και στην ασφάλεια των μετακινήσεων. 

Ο δωρεάν έλεγχος από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot γίνεται σε οκτώ σημεία και περιλαμβάνει:

• Έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ

• Έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων

• Έλεγχο του φίλτρου σκόνης

• Έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ

• Έλεγχο δυναμικών πιέσεων

• Έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς

• Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου

• Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του ONLINE BOOKING, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.