ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«SUBARU COOL» – Είκοσι ευρώ για να «τσεκάρετε» τον κλιματισμό στα αυτοκίνητα Subaru

«SUBARU COOL» – Είκοσι ευρώ για να «τσεκάρετε» τον κλιματισμό στα αυτοκίνητα Subaru

Η «ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS» A.E., ο επίσημος διανομέας SUBARU, σε συνεργασία με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης, προσκαλεί τους κατόχους αυτοκινήτων SUBARU, από 15/5 έως 9/6 για τον Έλεγχο Κλιματιστικού SUBARU COOL στην προνομιακή τιμή των 20€ +ΦΠΑ.

Παράλληλα παρέχει εκπτώσεις 20% σε εργασία και ανταλλακτικά για οποιαδήποτε άλλη εργασία πραγματοποιηθεί στο διάστημα αυτό. Επιπλέον ένα μεγάλο δώρο περιμένει τους πελάτες που θα συμμετάσχουν στην καμπάνια SUBARU COOL!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από κλήρωση, ένας τυχερός νικητής κερδίζει ένα Σαββατοκύριακο με την οικογένειά του σe 5*  ξενοδοχείο  στην Κυλλήνη, με ένα SUBARU που θα επιλέξει από τα Subaru XV, Forester, Outback ή Levorg.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.