ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ειδικές εκδόσεις Smart για ειδικούς πελάτες

Ειδικές εκδόσεις Smart για ειδικούς πελάτες

Μπορεί τα Smart να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ στις προτιμήσεις των οδηγών που κινούνται στις  πόλεις.

Μπορεί να έχουν αγαπηθεί από όλες τις ηλικίες. Από άνδρες και γυναίκες…

Ωστόσο, όσο ο χρόνος περνάει χρειάζονται και αυτά ανανέωση. Μόνο που αυτή τη φορά οι Γερμανοί κάνουν ανανέωση για λίγους. Σκέφθηκαν λοιπόν ότι οι ιδιαίτεροι πελάτες τους, πρέπει να ξεχωρίζουν. Και παρουσίασαν ειδικές εκδόσεις smart, τα “Dark Knight” και τα “Dark Matter”.

Με τις δύο αυτές ειδικές εκδόσεις θα προσελκύσουν τους ειδικούς πελάτες. Φυσικά οι εκδόσεις αυτές θα είναι σε περιορισμένο αριθμό. Λογικό να γίνεται μάχη για να προλάβουν κάποια από τις δύο εκδόσεις smart fortwo και  forfour που έχουν μοναδικό σχεδιασμό και μαγνητίζουν ακόμη και τους πιο απαθείς.

Τι είναι όμως η ειδική έκδοση smart fortwo coupe “Dark Knight”. Πρόκειται για ένα ολόμαυρο αυτοκίνητο με κόκκινα στοιχεία BRABUS και πλούσιο εξοπλισμό στο εσωτερικό . Η έκδοση smart fortwo “Dark Knight” είναι διαθέσιμη και με τους δυο κινητήρες βενζίνης: τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 999 cc απόδοσης 71 ίππων και τον ισχυρότερο 3κύλινδρο τούρμπο των 898 cc απόδοσης 90 ίππων.

Με αναβαθμισμένο εξοπλισμό το smart fortwo coupe “Dark Knight” διατίθεται με ή χωρίς τα κόκκινα ΒRABUS εξωτερικά διακοσμητικά στοιχεία σε 30 μόλις οχήματα και με συνολικό όφελος από €2.650.

Ειδική έκδοση smart forfour “Dark Matter”

Το πιο ευέλικτο και πρακτικό τετράπορτο και τετραθέσιο αυτοκίνητο πόλης, το smart forfour με μήκος μόλις 3,49 μέτρα, έρχεται σε μια ξεχωριστή έκδοση, 30 μόνο οχημάτων, να προκαλέσει όσους αναζητούν  την καινοτομία, τη μοντέρνα σχεδίαση και τη λειτουργικότητα στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

To smart forfour “Dark Matter”΄με sport σχεδίαση είναι διαθέσιμο μόνο  με τον 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα βενζίνης 999 cc απόδοσης 71 ίππων με συνολικό όφελος από €2.600.

Και οι δύο εκδόσεις “Dark Knight” και “Dark Matter” περιλαμβάνουν τον ακόλουθο εξοπλισμό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Bodypanel / Tridion / Κάλυμμα μάσκας σε μαύρο χρώμα, εσωτερική επένδυση σε γκρι / μαύρο ύφασμα, σχεδιαστική γραμμή Passion, 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο Twinamic, πανοραμική οροφή, πρόσθετα όργανα με ρολόι και στροφόμετρο, ρεζερβουάρ καυσίμου 35 λίτρων, φαρμακείο  και προειδοποιητικό τρίγωνο, κάλυμμα χώρου αποσκευών, πακέτο LED & sensor, προβολείς αλογόνου H4 με λειτουργία Welcome, ενσωματωμένα φώτα πορείας ημέρας τεχνολογίας οπτικών ινών LED και πίσω φώτα τεχνολογίας LED, προβολείς ομίχλης με φωτισμό αλλαγής κατεύθυνσης, αισθητήρα  βροχής και φωτός, πακέτο Cool & Media, αυτόματο σύστημα κλιματισμού με αυτόματη ρύθμιση θερμοκρασίας και σύνθετο φίλτρο με ενεργό άνθρακα. Ακόμη υπάρχει smart Media-System με οθόνη πολλαπλής αφής 17,8 cm (7″), θύρα AUX-/USB (κεντρική κονσόλα), φωνητικό χειρισμό, διεπαφή Bluetooth® με σύστημα ανοικτής ακρόασης, Mirror-LinkTM, audio streaming για μετάδοση μουσικής, MirrorLink®1, σύστημα πλοήγησης με χάρτες ολόκληρης της Ευρώπης, πακέτο Sleek (sport) ,ζάντες αλουμινίου 16″ (40,6 cm) σε μαύρο, σπορ ανάρτηση με χαμηλότερη ρύθμιση 10 χιλιοστών, σύστημα εξάτμισης με χρωμιωμένο πλαίσιο σωλήνα εξάτμισης, δερμάτινο σπορ τιμόνι 3 ακτίνων πολλαπλών λειτουργιών, σπορ πεντάλ από ανοξείδωτο χάλυβα με αντιολισθητικά στοιχεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.