Η Pirelli πήγε τα παιδιά από τα χωριά SOS στο μουσείο αυτοκινήτου

Η Pirelli πήγε τα παιδιά από τα χωριά SOS στο μουσείο αυτοκινήτου

Μια μέρα στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου οργάνωσαν οι εργαζόμενοι της Pirelli για τα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης και του Κέντρου Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Αθήνας.

Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των παιδιών να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία του αυτοκινήτου, σύσσωμη η ομάδα εργαζομένων της Pirelli, αποκλειστικού προμηθευτή των ελαστικών της Formula 1, υποδέχθηκε τα παιδιά στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου για μια μέρα αφιερωμένη στην ιστορία και την τεχνολογία των 4 τροχών. Φορώντας τα αυθεντικά καπέλα των οδηγών της F1 με το όνομά τους, τα παιδιά περιηγήθηκαν στους χώρους του μουσείου, εξερεύνησαν και ανακάλυψαν μαζί με τους εθελοντές την εξέλιξη των αυτοκινήτων μέσα από ένα μοναδικό ταξίδι θησαυρού ανάμεσα σε περισσότερα από 110 εκθέματα, ενώ οι πιο τολμηροί οδήγησαν τον προσομοιωτή F1 νιώθοντας την ένταση και τη μοναδική εμπειρία της αγωνιστικής οδήγησης.

O κ. Γιώργος Τόκας, Γενικός Διευθυντής της Pirelli δήλωσε: «Με βασική μας φιλοσοφία την ουσιαστική συμβολή στο κοινωνικό σύνολο, οι άνθρωποι της Pirelli είμαστε σταθερά δίπλα στις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS. Στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια του Οργανισμού τόσο με την προσφορά ελαστικών για την ανανέωση των οχημάτων των Παιδικών Χωριών, όσο και με την προσωπική μας επαφή με τα παιδιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γιώργος Πρωτόπαπας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS δήλωσε: «Είναι σημαντικό για όλους εμάς στα Παιδικά Χωριά SOS, όταν εταιρείες όπως η Pirelli αγκαλιάζουν το έργο μας και τα παιδιά μας και μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε ουσιαστική βοήθεια σε οικογένειες και παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Η Pirelli είναι γνωστή για την ασφάλεια που προσφέρει μέσα από τα προϊόντα της και αισθανόμαστε ιδιαίτερα τυχεροί που αυτή την αίσθηση της ασφάλειας θέλει να την μεταφέρει και προς το έργο μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.