ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέος CEO της Ford ο Jim Hackett – Όλες οι αλλαγές στη διοίκηση

Νέος CEO της Ford ο Jim Hackett – Όλες οι αλλαγές στη διοίκηση

Ο Jim Hackett είναι ο νέος president και  CEO της Ford Motor Company. Διαδέχθηκε  τον Mark Fields, ο οποίος αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο Hackett που υπήρξε μέλος Δ.Σ. της Ford από το 2013 έως το 2016 θα αναφέρεται στον Bill Ford (Executive Chairman) και θα ηγηθεί της μεταμόρφωσης της εταιρείας.

Διορίστηκε με σκοπό την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και τη μελλοντική μεταμόρφωση της  εταιρείας. Ο Hackett, μαζί με τον Bill Ford, θα εστιάσουν σε τρεις προτεραιότητες:

. Ενίσχυση της λειτουργικής απόδοσης

. Εκσυγχρονισμός της σημερινής επιχείρησης της Ford

. Μεταμόρφωση της εταιρείας εν όψει των προκλήσεων του μέλλοντος

Η Ford ανέθεσε επίσης τρεις νέους διοικητικούς ρόλους υπό τον Hackett.

Ο Jim Farley διορίζεται executive vice president & president, Global Markets, ο Joe Hinrichs αντίστοιχα executive vice president & president, Global Operations, και η Marcy Klevorn executive vice president & president, Mobility .Ο Mark Truby διορίζεται vice president, Communications, και εκλέγεται αξιωματούχος της εταιρείας.

Διαδέχεται τον Ray Day, ο οποίος σχεδιάζει να αποχωρήσει από τον εταιρεία του χρόνου και μέχρι τότε θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ο Paul Ballew διορίζεται vice president και Chief Data & Analytics Officer .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

                

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.