Οι νικητές του Βραβείου «Ichiban» -Η «Τoyota Πόδας» στα Ιωάννινα διακρίθηκε για την Ελλάδα

Οι νικητές του Βραβείου «Ichiban» -Η «Τoyota Πόδας» στα Ιωάννινα διακρίθηκε για την Ελλάδα

Η ΤΟΥΟΤΑ κατά τη διάρκεια ειδικής εορταστικής τελετής που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αμβέρσα -Βέλγιο,  ανακοίνωσε και φέτος τους νικητές του Ευρωπαϊκού Βραβείου Πελατών «Ichiban 2017», όπου συμμετείχαν 45 Εξουσιοδοτημένοι Έμποροι από συνολικά 33 αγορές. Η φιλοσοφία ‘Customer First’ είναι ανέκαθεν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της Toyota και αποτελεί τμήμα  του DNA της εταιρείας.

Με βάση αυτό το κριτήριο, τα βραβεία δόθηκαν σε αναγνώριση της εξαιρετικής τους απόδοσης στην ικανοποίηση πελατών ‘Customer Recommendation’, σε επίπεδο Πωλήσεων, αλλά και After Sales. Ανώτερη διάκριση δόθηκε, επίσης, σε εμπόρους που έχουν κερδίσει οκτώ και εννέα φορές τα τελευταία 11 χρόνια. Για την Τoyota στην Ελλάδα, αποτελεί μεγάλη τιμή, καθότι μεταξύ των Ευρωπαίων Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων διακρίθηκε με το βραβείο «Ichiban»  η ελληνική επιχείρηση «Τoyota Πόδας», η οποία εδρεύει στα Ιωάννινα.

Στην πελατοκεντρική φιλοσοφία της εταιρείας αναφέρθηκε ο Dr. Johan van Zyl, Πρόεδρος & CEO της Toyota Motor Europe στην τελετή απονομής, όπου μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος των διακεκριμένων εμπόρων είπε τα εξής: «Έχετε αποδείξει με ποιο τρόπο, δίνοντας προτεραιότητα στον πελάτη, εξασφαλίζεται η επιτυχία της επιχείρησης. Η Toyota επιθυμεί να είναι Νο1  στον τομέα  ικανοποίησης πελατών σε όλες τις Ευρωπαϊκές αγορές.  Σημαντικότερος στόχος είναι να γίνει Νο1 στις καρδιές και το μυαλό των πελατών μας σε όλο τον κόσμο.» 

O Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ελλάς, κ. Αριστείδης Αραβανής, με αφορμή τη διάκριση “Ιchiban”, της ελληνικής επιχείρησης της Τoyota Πόδας στα Ιωάννινα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«…Αναμφισβήτητα, η ποιότητα για το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων ΤΟΥΟΤΑ στην Ελλάδα, ήταν και θα παραμείνει η Νο1 προτεραιότητα για την μάρκα στην χώρα μας.  Αυτή η φιλοσοφία επιβραβεύεται σήμερα, όπως και τις προηγούμενες, άλλωστε, χρονιές.  Είναι πλέον δεδομένο πως τα πρωτοποριακά προϊόντα που διαθέτει η μάρκα και οι τεχνολογίες της, αλλά  και οι άριστες και καινοτόμες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του Δικτύου μας, μας έχουν καθιερώσει τις τελευταίες δεκαετίες, ως την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα, όχι μόνο στον τομέα των πωλήσεων, αλλά και την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε ενός από τους πελάτες μας, ξεχωριστά.    Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω τα ‘θερμά μου συγχαρητήρια’ στην επιχείρηση Toyota Πόδας στα Ιωάννινα, που για τη φετινή χρονιά, κατέκτησε το τιμητικό βραβείο Ichiban»

Συνολικά , 2.300 Ευρωπαίοι έμποροι συμμετείχαν στη διαδικασία αξιολόγησης, όπου κρίθηκαν βάσει των δεικτών απόδοσης στην ικανοποίηση των πελατών (customer recommendation) και στα αποτελέσματα πωλήσεων. Αυτοί που συγκέντρωσαν το υψηλότερο σκορ και βραβεύθηκαν κλήθηκαν να πλαισιώσουν την ανώτερη ηγεσία της ΤΜΕ και τους ομότιμούς τους  για να γιορτάσουν και την φετινή επιτυχία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

***  Ichiban είναι Ιαπωνική λέξη δανεισμένη από το ‘Okyakusama Ichiban’ που σημαίνει ‘Customer First’ -ο Πελάτης Προηγείται-, και το ‘Ichiban’ σημαίνει ‘πρώτος’, δηλαδή ‘Νο1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.