Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την E-Class Cabriolet – Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Ξεκίνησαν οι παραγγελίες για την  E-Class Cabriolet – Τον Σεπτέμβριο στην Ελλάδα

Η νέα Mercedes E-Class Cabriolet είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την προκάτοχό της. Και το αντιλαμβάνονται κυρίως , όταν την οδηγήσουν , αυτοί που έχουν το προηγούμενο μοντέλο. Αυτοί μπορούν να διαπιστώσουν πιο εύκολα τις διαφορές. Οδηγός και συνεπιβάτες απολαμβάνουν την άνεση και τα μεγάλα ταξίδια είναι ξεκούραστα χάρη στα τέσσερα υψηλής ποιότητας καθίσματα.

Κατά το λανσάρισμα του μοντέλου στην αγορά, δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερις δυνατούς και αποδοτικούς κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης, συμπεριλαμβανομένων – για πρώτη φορά – εκδόσεων με μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC.

Αυτό το ανοιχτό τετραθέσιο μοντέλο με τη μαλακή, υφασμάτινη οροφή συνδυάζει τον αρμονικό σχεδιασμό με την απόλυτη άνεση για τέσσερις επιβάτες ενώ ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα.

Αν ψάχνετε την τελειότητα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για την τιμή. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν και οι τιμές για την νέα E-Class Cabriolet έχουν εκκίνηση τα 74.150ευρώ.

Η γκάμα των μοντέλων που θα είναι διαθέσιμη στη χώρα μας από τον Σεπτέμβριο:

Τα τεχνολογικά highlights της νέας E-Class Cabriolet περιλαμβάνουν την σύνδεση smartphone με ασύρματη φόρτιση και λειτουργία κλειδιού, ένα Cockpit με ευρεία οθόνη (Widescreen) και τα πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης που διαθέτει η E Class. Η E Class Cabriolet διατίθεται επίσης για πρώτη φορά με τετρακίνηση 4MATIC και αερανάρτηση πολλαπλών θαλάμων AIR BODY CONTROL, όπως η λιμουζίνα Ε Class.

Η υφασμάτινη, μαλακή οροφή είναι κορυφαίας ποιότητας. Η δομή της, με μόνωση πολλαπλών επιπέδων, επιτρέπει στους επιβάτες να ακούν ο ένας την ομιλία του άλλου ακόμη και αν το όχημα κινείται με μεγάλη ταχύτητα ενώ προσφέρει πολύ υψηλά επίπεδα άνεσης όσον αφορά στη θερμοκρασία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Επιπλέον, το σύστημα AIRCAP με ηλεκτρικό σύστημα αποφυγής του αέρα και ο προαιρετικός εξοπλισμός AIRSCARF, δηλαδή το σύστημα θέρμανσης λαιμού, βελτιώνουν σημαντικά την άνεση κατά την οδήγηση με την οροφή ανοιχτή. Με αυτόν τον τρόπο, το κάμπριο αυτό μοντέλο είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές.

Ιδιαίτερο, ξεχωριστό μοντέλο: Έκδοση “25th Anniversary” για τους λάτρεις της E-Class

Με την ευκαιρία της 25ης επετείου κυκλοφορίας της E Class Cabriolet, η Mercedes-Benz προσφέρει επίσης την E-Class Cabriolet στην έκδοση “25th Anniversary”.

Βαμμένα σε “rubellite red” ή σε “iridium silver”, σε συνδυασμό με σκούρο κόκκινο χρώμα στη μαλακή υφασμάτινη οροφή, τα μοντέλα Edition εκπέμπουν μία εκλεπτυσμένη σπορ νότα. Τα καθίσματα είναι από δέρμα “designo nappa” με γυαλιστερές ραφές σε χρώμα μπεζ “macchiato”, με αποτέλεσμα το εσωτερικό να διαθέτει ακόμη πιο υψηλή ποιότητα εξοπλισμού. Στα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου περιλαμβάνονται το αυτόματα προσαρμοζόμενο σύστημα πλυσίματος παρμπρίζ MAGIC VISION CONTROL, το πακέτο Cabriolet Comfort με το σύστημα θέρμανσης λαιμού AIRSCARF και το σύστημα αποφυγής του αέρα AIRCAP συν ένα πλήρως αυτόματο διαχωριστικό στο πορτ-μπαγκάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ζάντες ελαφρού κράματος αλουμινίου 20 ιντσών σχεδιασμού 5 διπλών ακτίνων καθώς και το πακέτο AIR-BALANCE με το ειδικά δημιουργημένο άρωμα DAYBREAK MOOD. Τέλος, τα σήματα “25th Anniversary” στα φτερά και την κεντρική κονσόλα δίνουν το στίγμα της διαφορετικότητας σε αυτά τα περιορισμένου αριθμού αυτοκίνητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.