ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διευκρινήσεις από τον ΣΟΑΑ για τα μικρά κενά στην πρεμιέρα του Ενιαίου

Διευκρινήσεις από τον ΣΟΑΑ για τα μικρά κενά στην πρεμιέρα του Ενιαίου

Μετά τον αγώνα στη Δημητσάνα ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου (ΣΟΑΑ) έστειλε την παρακάτω ανακοίνωση:

Τη δυναμική του ως προς την αναβάθμιση των ελληνικών αγώνων έδειξε το SEAJETS Ενιαίο ΣΟΑΑ (Skoda Fabia) με την επιτυχημένη πρεμιέρα στην 16η Ανάβαση Δημητσάνας-Ζυγοβιστίου. Οι 15 οδηγοί που συμμετείχαν στο εναρκτήριο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό οδηγικά, ενώ τα Skoda Fabia 1.2 TSI απέδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους θεατές και να αυξήσουν το ενδιαφέρον.

Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου θα ήθελε να διευκρινίσει πως τα ελάχιστα κενά που δημιουργήθηκαν στη διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του Ενιαίου Πρωταθλήματος, έχουν ήδη τεθεί επί τάπητος, από κοινού με την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και την Επιτροπή Αγώνων, προκειμένου να υπάρξουν οι ανάλογες διευκρινίσεις.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα και αρκετά πριν από τη συνέχεια του πρωταθλήματος με την Ανάβαση Πορταριάς αλλά και την πρεμιέρα του SEAJETS Rally Cup Ενιαίο Skoda ΣΟΑΑ με το Ράλι Σπριντ Αγίου Μερκουρίου, ο Σύνδεσμος θα ανακοινώσει τις σχετικές βελτιώσεις στον Τεχνικό Κανονισμό και την Προκήρυξη των δύο θεσμών.

Παράλληλα διευκρινίζεται σχετικά με το χρηματικό έπαθλο του χορηγού του πρωταθλήματος, της SEAJETS, πως αφορά κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο στο σύνολό του και αθροιστικά για τους δύο αγώνες που περιλαμβάνει αυτό.

Κατά συνέπεια, με βάση το αθροιστικό αποτέλεσμα του 1ου αγωνιστικού Σαββατοκύριακου και σε ό,τι αφορά την κατηγορία των κάτω των 30 ετών, τα χρηματικά έπαθλα απονέμονται ως εξής:

1ος Στράτος Κυρλαγκίτσης 1.000€

2ος Panagiotis Roustemis 600€

3ος Γιάννης Χαραλαμπόπουλος 400€

4ος Γιάννης Ποτουρίδης 300€

5ος Φίλιππος Καλέσης 200€

6ος Ταξιάρχης Ασημακόπουλος 100€

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.