Επέκταση του προγράμματος δωρεάν ελέγχου από την Peugeot για τις καλοκαιρινές διακοπές!

Επέκταση του προγράμματος δωρεάν ελέγχου από την Peugeot για τις καλοκαιρινές  διακοπές!

Οι αυξημένες ανάγκες μετακίνησης λόγω καλοκαιρινών διακοπών, σε συνδυασμό με την επιτυχία του δωρεάν καλοκαιρινού ελέγχου της Peugeot, οδήγησαν την ελληνική αντιπροσωπεία στην επέκταση του προγράμματος. Η Peugeot καλεί λοιπόν όλους τους πελάτες της έως και τις 31 Αυγούστου, να προβούν σε δωρεάν έλεγχο 20 σημείων για το αυτοκίνητό τους, εξασφαλίζοντας ένα πιο άνετο και ασφαλές ταξίδι διακοπών.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται από τους εκπαιδευμένους τεχνικούς της Peugeot σε 20 σημεία του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων τα φρένα, οι τροχοί, ο φωτισμός, η διεύθυνση, η ανάρτηση, η εξάτμιση, η μπαταρία κλπ. Επιπλέον, όσοι προγραμματίσουν το δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο μέσω του online booking, επωφελούνται με τις καλοκαιρινές προσφορές της Peugeot κερδίζοντας έκπτωση 25% σε ανταλλακτικά ζωτικής σημασίας όπως σε τακάκια, δίσκους φρένων, ιμάντα χρονισμού, σετ αμορτισέρ, σετ συμπλέκτη και ελαστικά Michelin.

http://www.peugeot.gr/after-sales-offers/dwrean-kalokairinos-elegxos

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσφορά ισχύει έως 31/8/2017, απευθύνεται σε ιδιώτες, δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές ή εκπτώσεις δεν αφορά τα ανταλλακτικά της οικονομικής σειράς και ισχύει σε όσους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές της Peugeot συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.