ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποχώρησε ο Νίκος Μαρτίνος από την Volvo Hellas

Αποχώρησε ο Νίκος Μαρτίνος από την Volvo Hellas

Μετά από οκτώ χρόνια συνεργασίας με την Volvo Hellas ο Νίκος Μαρτίνος αποχώρησε αφήνοντας κάποιες αιχμές . Ένας άνθρωπος σε μια εταιρία και μεγάλη πίεση, δεν αντέχονται.

Στο σημείωμα που έστειλε προς τους δημοσιογράφους του ειδικού τύπου , στο χώρο του αυτοκινήτου αναφέρει:

«Τα πάντα ρει, πόσο μάλλον στο χώρο του αυτοκινήτου! Μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια στη Volvo και αμέτρητες χαρούμενες στιγμές, πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εταιρεία. Θεωρώ ότι σε ένα πόστο όπως το δικό μου, η «δουλειά» δεν γίνεται από έναν και ειλικρινά, αν δεν είχα τη δική σας συνεργασία, καλή διάθεση, κατανόηση και επαγγελματισμό, δεν θα είχα φτάσει τόσο μακριά ούτε θα είχα τόσες ευχάριστες αναμνήσεις να πάρω μαζί μου αποχωρώντας.

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για τη συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, η βοήθειά σας ήταν πολυτιμότατη! Και αν κάποια στιγμή ίσως αδίκησα κάποιον ή σε κάποια στροφή πήγα ευθεία, να ξέρετε ότι δεν ήταν από πρόθεση, ο σεβασμός ήταν πάντα δεδομένος.

Αύριο Παρασκευή είναι η τελευταία μου μέρα στη Volvo Car Hellas. Σύντομα θα μοιραστώ μαζί σας τα επόμενα επαγγελματικά μου σχέδια.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι τα καλύτερα!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.