ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δελεαστική η προσφορά για το Honda CR-V – Όφελος μέχρι 5.000 ευρώ

Δελεαστική η προσφορά για το Honda CR-V – Όφελος μέχρι 5.000 ευρώ

Η ελληνική εταιρία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Honda στην Ελλάδα ανακοίνωσε μια δελεαστική προσφορά για το SUV Honda CR-V. Η αρχική τιμή του μοντέλου- Νο1 SUV σε πωλήσεις παγκοσμίως- είναι στην Ελλάδα 27.750 ευρώ. Τώρα με την προσφορά που κάνει μπορεί κάποιος να το αγοράσει με όφελος 5.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα η τιμή της έκδοσης CRV Comfort 2WD τώρα είναι 27.750 ευρώ. Το μέγιστο όφελος των 5.000 ευρώ για τον πελάτη είναι ένας συνδυασμός έκπτωσης 3.000 ευρώ για την έκδοση CR-V 4WD MT και της χρήσης του προγράμματος «Όλα είναι Δυνατά». Σύμφωνα με το πρόγραμμα «Όλα είναι Δυνατά» οι υποψήφιοι πελάτες Honda μπορούν τώρα να αποκτήσουν το μοντέλο Honda που επιθυμούν εκμεταλλευόμενοι τα παρακάτω οφέλη:

• 5 χρόνια δωρεάν service (μόνο τα ανταλλακτικά), όπου καλύπτεται η περιοδική συντήρηση των μοντέλων Honda όπως αυτή εμφανίζεται μέσω του service reminder system του αυτοκινήτου και περιγράφεται στο βιβλίο συντήρησης και εγγύησης

• 5 χρόνια εγγύηση ή 150.000 χλμ.

• 5 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια Honda Assist σε συνεργασία με την S.B.A.I. Mondial Assistance

• Συνέχιση του πολύ ανταγωνιστικού χρηματοδοτικού προγράμματος από την Alpha Bank με ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 5,9% (πλέον εισφοράς 0,6%).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

• Παράλληλα η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. συνεχίζει το πρόγραμμα Honda Family, με το οποίο, όποιος έχει στην κατοχή του αυτοκίνητο Honda, εξασφαλίζει δωρεάν ασφάλεια για ένα χρόνο στον ίδιο καθώς και σε όποιον από την οικογένειά του θέλει να αγοράσει νέο Honda αυτοκίνητο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.