ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με δύο δυνατές πρεμιέρες η SUBARU στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Με δύο δυνατές πρεμιέρες η SUBARU στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Οι ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS που εκπροσωπούν τα αυτοκίνητα της Subaru στην Ελλάδα κάνουν δυναμική εμφάνιση στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017!
Η εταιρία «κατεβαίνει» με δύο ολοκαίνουργια μοντέλα στο μεγαλύτερο περίπτερο που είχε ποτέ. Θα δούμε το πολυαναμενόμενο Impreza 2018 και το SUBARU XV 2018, που πατάνε πάνω στη νέα πλατφόρμα SGP (Subaru Global Platform).

Με τη μόνιμη τετρακίνηση Symmetrical AWD της SUBARU, τον επανασχεδιασμένο βενζινοκινητήρα Boxer και το αυτόματο κιβώτιο CVT, τα νέα Impreza και SUBARU XV φέρουν το σύστημα προληπτικής ασφάλειας EyeSight στον βασικό εξοπλισμό τους.

Με EyeSight είναι εξοπλισμένο και το ανανεωμένο Forester ES 2018 που θα βρίσκεται στην έκθεση. Την γκάμα μοντέλων της εταιρείας ολοκληρώνουν τα Outback 2.5i και Levorg 1.6 GT-S, και τα δύο εξοπλισμένα με το EyeSight 3ης γενιάς.

Στο περίπτερο της ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS AE θα γίνει και η πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του νέου Speedcar XTREM 2018, του νέου Kartcross της ομώνυμης αντιπροσωπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διάρκεια της έκθεσης για το κοινό είναι 11-19 Νοεμβρίου, καθημερινές 15.00 – 21.00 και Σαββατοκύριακα 10.00 – 21.00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.