ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Nissan συμμετέχει με συναρπαστικά μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2017.

H Nissan συμμετέχει με συναρπαστικά μοντέλα στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2017.

Η Nissan εκτός των μοντέλων που ήδη γνωρίζουμε, στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2017 θα έχει και το ολοκαίνουργιο, 2ης γενιάς αμιγώς ηλεκτροκίνητο LEAF,που πραγματοποίησε πρόσφατα το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Τόκιο της Ιαπωνίας.

Το νέο Nissan LEAF έχει μεγαλύτερη αυτονομία που φτάνει τα 378 χλμ με μία μόνο φόρτιση, σκοπεύοντας να κερδίσει τις εντυπώσεις των νέων αγοραστών, με μια πιο κομψή εμφάνιση τόσο μέσα, όσο και από έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην έκθεση Αυτοκίνηση Αυτοκίνηση 2017 θα βρίσκεται και το νέο MICRA, 5ης γενιάς, το νέο, καταξιωμένο crossover QASHQAI που πρωτοστατεί στις πωλήσεις στην κατηγορία του θα είναι εκεί, όπως και το νέο X-TRAIL με τον δίλιτρο κινητήρα diesel των 177 ίππων. Εκεί θα βρίσκεται και το JUKE αλλά και το PULSAR με τους προηγμένους κινητήρες 1.2 λίτρων βενζίνης , 1.5 λίτρων diesel αλλά και 1.6 λίτρων turbo βενζίνης, απόδοσης 115, 110 και 190 ίππων αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.