ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θέμα συζήτησης στην έκθεση Αυτοκινήτου στο Ελληνικό το pickup της Mercedes

Θέμα συζήτησης στην έκθεση Αυτοκινήτου στο Ελληνικό το pickup της Mercedes

Στην έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση-FISIKON 2017 συζητήθηκε αρκετά αυτές τις ημέρες η αποκάλυψη της X-Class. Η Mercedes μπήκε στην κατηγορία των μεσαίων pickup και φυσικά το άνοιγμα αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης.

Σήμερα κλείνουν οι πύλες της έκθεσης και όσοι θέλετε να δείτε το pickup της Mercedes, προλαβαίνετε.

Στα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν την περασμένη Παρασκευή ( 10 Νοεμβρίου) τα αποκαλυπτήρια της X-Class έκανε ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνια.

Στο περίπτερο της Mercedes μπορείτε να δείτε ακόμη την AMG που φέτος γιορτάζει τα 50 χρόνια καθώς επίσης και τα μοντέλα C-Coupe, GLC Coupé και GLE Coupé. Υπάρχει ακόμη όλη η γκάμα των compact μοντέλων της όπως Α-Class, B-Class, CLA και GLA.

Θα δείτε ακόμη τις ολοκαίνουργιες E-Class Cabrio και S-Class καθώς επίσης την 4η γενιά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων smart fortwo & forfour electric drive.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.