ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Λίγες ώρες ακόμη θα είναι ανοικτή η Έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Λίγες ώρες ακόμη θα είναι ανοικτή η Έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017»

Σε λίγες ώρες η έκθεση αυτοκινήτου ρίχνει αυλαία. Φέτος το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν κατά 30% μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι . Και αυτό γιατί είχαμε αρκετές πρεμιέρες. Μια από αυτές ήταν το SUV της Seat.

Αν θέλετε να δείτε από κοντά, το Ateca, το πρώτο SUV στην ιστορία της Seat, προλαβαίνετε να πάτε στην Έκθεση «Αυτοκίνηση Fisikon 2017» στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

Τα φώτα στο περίπτερο της SEAT είναι στραμμένα πάνω στο Arona, το νέο crossover της ισπανικής εταιρίας. Φέρνοντας τεχνολογίες υποβοήθησης που συναντώνται σε μεγαλύτερες κατηγορίες, συνδεσιμότητα, κορυφαία ασφάλεια, πλούσιους εσωτερικούς χώρους και κορυφαίο πορτ μπαγκάζ 400 lt, το νέο Arona προσφέρει λύσεις μετακίνησης για κάθε δυνατή ανάγκη.

Με την χαρακτηριστική σχεδίαση ενός SEAT, με οδική συμπεριφορά που συναρπάζει και με πλήρη γκάμα αποδοτικών και οικονομικών κινητήρων, το νέο Αrona έρχεται να αποτελέσει την πιο μοντέρνα έκφραση του DNA της Ισπανικής Μάρκας.

Εκτός από το νέο Arona, μπορείτε να δείτε ακόμη την υπόλοιπη γκάμα της SEAT όπως το Mii στην πολυτελή έκδοση Cosmopolitan, το Ibiza στις εκδόσεις Style, Xcellence και FR , το Leon 5D στην έκδοση FR αλλά και το κορυφαίο CUPRA 300hp.

Ενημερωθείτε ακόμη για το ειδικό προωθητικό πρόγραμμα “Green Bonus Fisikon” σε συνεργασία με την ΔΕΠΑ, ειδικά για τα μοντέλα που κινούνται και με Φυσικό Αέριο CNG.

Μεγάλη προσφορά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Oι υποψήφιοι πελάτες που θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε παραγγελία ενός Ιbiza ή Leon TGI θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να το αποκτήσουν με έκπτωση 10% στην βασική τιμή του μοντέλου, δηλαδή €1.530 για το Ιbiza 1.0 TGI 90hp Style και €1.839 για το Leon 5d 1.4 TGI 110hp Style. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για την διάρκεια της έκθεσης και για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.