Δημοσιεύτηκε ο 4ος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Mercedes-Benz Ελλάς

Δημοσιεύτηκε ο 4ος  Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας της Mercedes-Benz Ελλάς

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η Mercedes-Benz Ελλάς συνεχίζει να εκδίδει Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα ότι η Εταιρική Υπευθυνότητα αποτελεί δομικό κομμάτι της εταιρικής της κουλτούρας.

Η Κοινωνία, η Χώρα, οι Εργαζόμενοι και το Περιβάλλον αποτελούν τους πυλώνες για τη Mercedes-Benz Ελλάς, η οποία εστιάζει σε αυτούς και σε όλους τους άμεσα εμπλεκόμενους με αυτούς Κοινωνικούς Εταίρους, δρώντας με αίσθημα υπευθυνότητας απέναντί τους.

O Απολογισμός αφορά στην περίοδο 01.01.2016 – 31.12.2016 και ακολουθεί τις διεθνώς αναγνωρισμένες κατευθυντήριες οδηγίες G4 του Global Report Initiative σε επίπεδο συμφωνίας «Core». Σε αυτόν περιγράφονται τα πιστεύω, τα προγράμματα και οι στόχοι που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της Εταιρείας και την ενσωμάτωση των αρχών της εταιρικής υπευθυνότητας στην καθημερινή της λειτουργία.

Κάνει αναφορά σε συνολικά 190 ποσοτικούς δείκτες αποτελεσμάτων, εκ των οποίων οι 69 καλύπτουν δείκτες GRI, ενώ συμπεριλαμβάνει 30 μελλοντικούς στόχους που σχετίζονται με την υπεύθυνη λειτουργία της εταιρείας.

O κος Γ. Καλλίγερος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς σχολίασε σχετικά: «Η εξωστρέφεια εξακολουθεί να αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας καθώς, με την έκδοση του 4ου Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας, συνεχίζουμε να είμαστε η μοναδική εταιρεία στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα που εκδίδει σχετικό Απολογισμό. Με απόλυτη διαφάνεια και σαφήνεια και με στόχο να προσφέρουμε πάντα περισσότερα στην κοινωνία και στον άνθρωπο, o Απολογισμός μας περιγράφει τη φιλοσοφία μας, τα επιτεύγματά μας, αλλά και τις περιοχές προς βελτίωση».

Μπορείτε να κατεβάσετε το σχετικό έντυπο εδώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.