To Ford Fiesta «Αυτοκίνητο του 2018» για την Ελλάδα! (φωτό)

To Ford Fiesta «Αυτοκίνητο του 2018» για την Ελλάδα! (φωτό)

Οι 25 δημοσιογράφοι του Ειδικού Τύπου -μέλη του θεσμού- «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», ανέδειξαν το Ford Fiesta, ως καλύτερο αυτοκίνητο για το 2018.

Φέτος, για πρώτη χρονιά η ψηφοφορία ήταν φανερή. Κάθε μέλος βαθμολόγησε ονομαστικά το κάθε αυτοκίνητο και με βάση τις εκτιμήσεις του έβαλε την βαθμολογία που έκρινε.

Στην ψηφοφορία που εξελίχθηκε σε… θρίλερ, το Ford Fiesta συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (338 βαθμοί) και κέρδισε τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2018 στην Ελλάδα», με διαφορά μόλις δύο βαθμών από το δεύτερο Seat Ibiza (336 βαθμοί).

Από την αρχή του 2017 έως και το Νοέμβριο όπου έγινε η πρώτη ψηφοφορία από τα μέλη του θεσμού, εισήχθησαν στην Ελλάδα 27 καινούργια μοντέλα.

Οι δημοσιογράφοι του θεσμού οδήγησαν όλα τα αυτοκίνητα. Η άνεση , η ποιότητα, η ασφάλεια, τα ηλεκτρονικά βοηθήματα, η οδηγική συμπεριφορά, η κατανάλωση, το κόστος συντήρησης, η τιμή μεταπώλησης και άλλα πολλά παίζουν σημαντικό ρόλο για τη βαθμολογία.

Από τα 27 αυτοκίνητα επιλέχθηκαν δέκα. Και σήμερα από τα δέκα βγήκε ο νικητής.

Ακολουθεί η βαθμολογία των αυτοκινήτων που ήταν στην τελική δεκάδα:

Αυτοκίνητο της Χρονιάς στην Ελλάδα Ford Fiesta – 338 Βαθμοί

Seat Ibiza – 336 Βαθμοί

WV Polo – 303 Βαθμοί

Nissan Micra – 258 Βαθμοί

Honda Civic – 244 Βαθμοί

Kia Stonic – 235 Βαθμοί

Renault Megane – 215 Βαθμοί

Skoda Kodiaq – 201 Βαθμοί

Toyota C-HR – 187 Βαθμοί

Hyundai i30 – 183 Βαθμοί

Το Citroen C3 είναι αναδειχτεί ως το καλύτερο Αυτοκίνητο για το 2017

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.