Μετά από 20 χρόνια αποχώρησε από την Opel Hellas η Αμαλία Γιαννακοπούλου

Μετά από 20 χρόνια αποχώρησε από την Opel Hellas η Αμαλία Γιαννακοπούλου

Πριν από ένα μήνα η Opel ανακοίνωσε το PACE. Ένα πρόγραμμα για επιστροφή στην κερδοφορία. Το PACE εμπεριέχει εναρμόνιση εσόδων εξόδων με περικοπές και υιοθέτηση έξυπνων αποτελεσματικότερων επιλογών σε όλα τα επίπεδα.

Το άσχημο είναι όμως όταν ικανά στελέχη αναγκάζονται να αποχωρήσουν. Το «πάντρεμα» της Opel με το γκρουπ PSA ήταν λογικό να φέρει αλλαγές και στους δύο κολοσσούς. Αφού αρκετές θέσεις έπρεπε από τη μια να μειωθούν και από την άλλη να «ψαλλιδίσουν» μισθούς. Κάποιοι δέχονται τις μειώσεις. Κάποιοι άλλοι που έχουν και μεγάλη πείρα αλλά και ικανότητες προτιμούν να αποχωρήσουν.

Στα πλαίσια αυτά, της γενικότερης εντολής, ξεκίνησε τη σχετική αναδιάρθρωση και η Opel Ελλάς.

Μια σοβαρή απώλεια -του προγράμματος PACE – για την ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα αυτοκίνητα της Opel , είναι και η αποχώρηση της Αμαλίας Γιαννακοπούλου, Διευθύντριας Επικοινωνίας της Opel Hellas. Στην επίσημη ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Opel Hellas κ. Ιωάννης Πασσάδης αναφέρει ότι η Αμαλία Γιαννακοπούλου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρία, έπειτα από μια θητεία 20 και πλέον ετών.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην εταιρία, κάλυψε με επιτυχία διάφορες θέσης ευθύνης στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία.

Επιπλέον η Αμαλία Γιαννακοπούλου, ηγήθηκε του project της ανακύκλωσης οχημάτων από πλευράς Opel, υπήρξε ιδρυτικό στέλεχος της ΕΔΟΕ, όπου διετέλεσε και Πρόεδρος.

Τη θέση της ανέλαβε η Μαρία Καλλέργη, που έως σήμερα ήταν Υπεύθυνη στο Μάρκετινγκ & Πωλήσεις Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ. Η Μαρία Καλλέργη, ανέλαβε Διευθύντρια Επικοινωνίας. Ταυτόχρονα ανέλαβε και την εκπροσώπηση της εταιρίας στην ΕΔΟΕ.

H κ. Καλλέργη είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε Βusiness Μanagement και Βachelor Degree με εξειδίκευση σε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία.

Στο δυναμικό της Opel, εντάσσεται το 1997 και από τότε μέχρι σήμερα έχει καλύψει επιτυχώς διάφορες διευθυντικές θέσεις, στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως Εταιρικών Πωλήσεων, Διαφήμισης & Προώθησης, Διακίνησης & Συστημάτων και Διαχείρισης Προϊόντων. Χάρις στη διευρυμένη και πολύπλευρη εμπειρία της, σε Πωλήσεις, Μάρκετινγκ και Aftersales, η Μαρία θα συνεισφέρει θετικά στην προώθηση της μάρκας.

Ο πρόεδρος της εταιρίας αφού καλωσόρισε τη Μαρία Καλλέργη στα νέα της καθήκοντα, ευχαρίστησε την Αμαλία Γιαννακοπούλου για τις υπηρεσίες της και της ευχήθηκε καλή συνέχεια. Έτσι γίνεται πάντα. Μετά από 20 χρόνια προσπαθειών και αγώνων, ο κύκλος κλείνει με ένα «ευχαριστώ» και μια «ευχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.