Το SEAT Ibiza υποψήφιο για το βραβείο “Car of the Year Award in Europe 2018”

Το SEAT Ibiza υποψήφιο για το βραβείο “Car of the Year Award in Europe 2018”

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η SEAT έχει ένα από τα νέα μοντέλα της, το Ibiza, ανάμεσα στους επτά φιναλίστ για τον τίτλο “Car of the Year Award in Europe 2018”.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου στο 88ο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Η αναγνώριση αυτή έρχεται σε ένα πολύ ξεχωριστό έτος για τη SEAT.

Η εταιρεία πρόκειται να συνεχίσει με τη μεγαλύτερη προϊοντική επιθετική πολιτική η οποία ξεκίνησε το 2016 με το Ateca και συνεχίστηκε φέτος με το Leon, το Ibiza και το νέο crossover Arona.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2018 η SEAT θα ολοκληρώσει αυτή τη πολιτική της με το λανσάρισμα του νέου μεγάλου SUV, με δυνατότητα 7- θέσιας διαμόρφωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.