ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έπεσε τρελό ξύλο μεταξύ οδηγών σε πίστα καρτ -Του χτύπαγε το κεφάλι στο οδόστρωμα (βίντεο)

Έπεσε τρελό ξύλο μεταξύ οδηγών σε πίστα καρτ -Του χτύπαγε το κεφάλι στο οδόστρωμα (βίντεο)

Ο πρώην πιλότος της Φόρμουλα 1, Φελίπε Μάσα, συμμετείχε στον αγώνα καρτ 500 μιλίων «500 Milhas de Kart» στη Βραζιλία,

Ένας teamate του πιάστηκε στα χέρια με έναν άλλο οδηγό μέσα στην πίστα, κάτι που ανάγκασε τον Μάσα να ζητήσει δημόσια συγνώμη.

Πρόκειται για τον Rodrigo Dantas, ο οποίος οδηγούσε για την ομάδα του Μάσα, όταν είχε μια μάχη με τον Tuka Rocha και μετά από πολλές επαφές, ο Rocha έσπρωξε τον Dantas εκτός πίστας, με αποτέλεσμα τα καρτ να καταλήξουν στα προστατευτικά λάστιχα.

Και κάπου εκεί, οι δύο πιλότοι πιάστηκαν στα χέρια, με τον Dantas να ρίχνει τον Rocha στο έδαφος και να το γρονθοκοπεί ασταμάτητα:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=AA8lh4SO4ZY

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.