Νέα καμπάνια και νέες εκδόσεις Kia Sportage

Νέα καμπάνια και νέες εκδόσεις Kia Sportage

Έξυπνη είναι η νέα διαφημιστική καμπάνια της KIA Motors που αφορά το νέο μοντέλο Sportage. Στο βίντεο το Sportage παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια ενός μικρού αγοριού.

Το παιδάκι διηγείται στον φίλο του τα «μαγικά» κόλπα που κάνει ο μπαμπάς του με το αυτοκίνητο: Ο μπαμπάς του έχει δυνάμεις όπως στα παραμύθια! Το πορτ παγκάζ ανοίγει μόλις το πλησιάζει, παρκάρει το αυτοκίνητο χωρίς να αγγίζει το τιμόνι και κατορθώνει και φρενάρει αυτόματα το αυτοκίνητο εάν εμφανιστεί ξαφνικά η «πριγκίπισσα».

Η ταινία επικοινωνεί τα «μαγικά» χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου: Smart Power Tailgate, Smart Parking Assist System, Kia’s connected Services, Autonomous Emergency Braking,ενώ στο τέλος εμφανίζεται η διάκριση του αυτοκινήτου στην έρευνα της JD Power -όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στην αξιοπιστία (Μελέτη Αξιοπιστίας – JD Power 2017 Γερμανία), αλλά και η 7ετής εργοστασιακή εγγύηση.

Με αφορμή την νέα μας τηλεοπτική καμπάνια η KIA δημιούργησε δύο νέες εκδόσεις:

α) 1.7lt 115hp EX Progressive και

β) 1.7lt 141hp DCT Progressive Plus

Η τιμή εκκίνησης του Sportage (έκδοση 1.6 l Instyle 132 hp) είναι 19.590 ευρω.

Το Sportage,1.7 Progressive έχει τιμή 28.000 ευρώ και το 1.7 DCT Progressive Plus, 34.000 ευρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.