Ο CEO του BMW Group, Harald Krüger: Ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής manager για το 2018

Ο CEO του BMW Group, Harald Krüger: Ψηφίστηκε ως ο πιο δημοφιλής manager για το 2018

Οι χρήστες της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αναζήτησης εργασίας Glassdoor ανέδειξαν με την ψήφο τους τον Harald Krüger ως τον πιο δημοφιλή manager στη Γερμανία. Με ποσοστό αποδοχής 99%, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του BMW Group ανέβηκε οκτώ θέσεις ψηλότερα από πέρσι στην κατάταξη, κερδίζοντας την πρώτη θέση και το Βραβείο Glassdoor για την Ικανοποίηση των Εργαζομένων (Glassdoor Award for Employee Satisfaction).

Η Glassdoor βασίζεται σε αξιολογήσεις εν ενεργεία και παλαιότερων εργαζομένων, οι οποίοι καταθέτουν τα σχόλιά τους για τους εργοδότες και διευθυντές τους, ανώνυμα. Η μέθοδος αυτή έχει σχεδιαστεί για να επιτυγχάνονται πιο αντικειμενικές αξιολογήσεις και οι ενδιαφερόμενοι να έχουν πιο σαφή εικόνα για την εταιρία όπου επιθυμούν να εργαστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ευκαιρία της βράβευσής του, ο Harald Krüger μίλησε στην Glassdoor για τις ηγετικές ικανότητες, τις καριέρες και τις συμβουλές του για όσους ξεκινούν την καριέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.