Η Hyundai Motor χορηγός του Chelsea Football Club

Η Hyundai Motor χορηγός του Chelsea Football Club

Πολυετή συνεργασία με το Chelsea Football Club ανακοίνωσε η Hyundai Motor. Το λογότυπο της μάρκας Hyundai θα κοσμεί το μανίκι της νέας εμφάνισης από την επόμενη σεζόν μέχρι το 2022 ως Παγκόσμιος Συνεργάτης Αυτοκινήτου.

Το λογότυπο της νέας φανέλας θα παρουσιασθεί για πρώτη φορά στις 23 Ιουλίου καθώς η Chelsea θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για φιλικό αγώνα με την Perth Glory.

Η συμφωνία με την Chelsea αποτελεί την πρώτη φορά που η Hyundai εισέρχεται στην ποδοσφαιρική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η νέα εταιρική σχέση επεκτείνει τη μακροχρόνια παρουσία της Hyundai στο ποδόσφαιρο, έχοντας συνεχή συμμετοχή σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα νέο βίντεο με τους αστέρες της Chelsea Olivier Giroud, David Luiz και Tiémoué Bakayoko. Η διασκεδαστική ταινία μικρού μήκους καταγράφει τους «Blues» να παρευρίσκονται σε μια φωτογράφηση διαφορετική από ό, τι έχουν βιώσει έως τώρα καθώς μια ομάδα φιλάθλων της Chelsea βρίσκεται στο επίκεντρο και αναλαμβάνει τους ρόλους που συνήθως συνδέονταν με τους ήρωες του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της χορηγικής σχέσης, η Hyundai θα συνεργαστεί στενά με την Chelsea για να αναπτύξει μια σειρά πρωτοβουλιών και πλεονεκτημάτων για τους φιλάθλους του συλλόγου, στο πλαίσιο της φιλοδοξίας της να διευκολύνει τις μετακινήσεις και να κάνει το ποδόσφαιρο πιο προσιτό στους φιλάθλους.

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor δήλωσε: “20 χρόνια τώρα, η Hyundai φέρνει τον δυναμισμό, το πάθος και τον ενθουσιασμό του ποδοσφαίρου στους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε μια νέα συνεργασία με την Chelsea – έναν επιτυχημένο και φιλόδοξο σύλλογο που ταιριάζει με την παγκόσμια κλίμακα και το πνεύμα των προκλήσεων που διακατέχει την Hyundai. Στόχος μας είναι πάντα να τοποθετούμε τον πελάτη στο επίκεντρο και έτσι έχουμε τοποθετήσει και τους φιλάθλους στην καρδιά των δραστηριοτήτων μας σε όλη τη μακροχρόνια συνεργασία μας στο ποδόσφαιρο. Θα ακολουθήσουμε την ίδια προσέγγιση με τους φιλάθλους της Chelsea. Μαζί με την υπάρχουσα συνεργασία μας με την Olympique Lyonnais, σηματοδοτείται η έναρξη μιας νέας πανευρωπαϊκής χορηγικής προσέγγισης που θα περιλαμβάνει και άλλους κορυφαίους συλλόγους στην Ευρώπη “.

Ο κ. Chris Townsend OBE Εμπορικός Διευθυντής της Chelsea δήλωσε:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη νέα μας συνεργασία με τη Hyundai. Στην Chelsea είμαστε υπερήφανοι για τη συνεργασία μας με μερικές από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε στενά με τη Hyundai καθώς επιδίωξη τους είναι να επιβραβεύσουν, να εμπλέξουν και να ψυχαγωγήσουν τους φιλάθλους μας σε παγκόσμιο επίπεδο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.