Δελεαστική η καλοκαιρινή προσφορά της Jeep- Jeep Renegade και Jeep Compass από 18.900€!

Δελεαστική η καλοκαιρινή προσφορά της Jeep- Jeep Renegade και Jeep Compass από 18.900€!

Ούτε 1.000 ούτε 2.000 ούτε 3.000 ευρώ αλλά 5.000 ευρώ είναι η προσφορά που κάνει η Jeep για όσους θέλουν να αποδράσουν το φετινό καλοκαίρι με ένα αξιόπιστο αυτοκίνητο 4Χ4.

Οι διακοπές ξεκινούν με την πιο δελεαστική προσφορά . Η Jeep με την πιο δυναμική προσφορά που έχει γίνει ποτέ, με όφελος μέχρι 5.000 ευρώ σας δίνει την ευκαιρία να τις απολαύσετε στο ζενίθ.

Αποκτήστε τα Jeep Renegade και Jeep Compass από 18.900 ευρώ μέχρι τις 25 Ιουλίου, ανακαλύψτε νέους προορισμούς και ζήστε ένα ξεχωριστό καλοκαίρι, με τις αξέχαστες εμπειρίες που μόνο ένα Jeep μπορεί να προσφέρει.

Νιώστε ελεύθεροι, χάρη στις μειωμένες τιμές και το όφελος που φτάνει έως τα 5.000 ευρώ και εξοφλήστε άνετα το νέο σας Jeep με τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα της Lancia-Jeep Hellas που προσφέρουν εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη.

Από 1.400 κ.εκ. μέχρι 170 ίππους, οι κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου των Jeep Renegade και Jeep Compass, προσφέρουν έναν εντυπωσιακό συνδυασμό επιδόσεων και οικονομίας, ενώ η premium σχεδίαση, σας επιτρέπει να κινείστε με στυλ, άνεση και ασφάλεια σε κάθε έδαφος, όσο αφιλόξενο και αν είναι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.