ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εβδομάδα τεστ για τα νέα Subaru XV και Impreza

Εβδομάδα τεστ για τα νέα Subaru XV και Impreza

Όσοι θέλετε να πάρετε μια γεύση από τα καινούργια Subaru XV και Impreza με κίνηση στους τέσσερις τροχούς, υπάρχει τρόπος. Από σήμερα 9-13 Ιουλίου και τις ώρες από 10.00 – 20.00 η εταιρία ΠΛΕΙΑΔΕΣ MOTORS A.E. που εκπροσωπεί στη χώρα μας τα αυτοκίνητα της Subaru διοργανώνει εβδομάδα δοκιμών.

Στην έκθεση της αντιπροσωπείας, Λεωφ. Κηφισίας 286, στα Σίδερα Χαλανδρίου, θα γίνονται Test-drive με Subaru XV, Impreza αλλά και Forester.

Η αλήθεια είναι ότι για να καταλάβεις τις δυνατότητες ενός αυτοκινήτου πρέπει να το οδηγήσεις σε πραγματικές συνθήκες. Γιατί άλλο είναι να διαβάζεις, άλλο να ακούς και άλλο οδηγείς και να καταλαβαίνεις πως λειτουργούν τα προηγμένα συστήματα που είναι εξοπλισμένο κάθε αυτοκίνητο.

Αν δεν οδηγήσεις δεν μπορείς να κατανοήσεις τι πραγματικά προσφέρει αυτό το μόνιμα τετρακίνητο προϊόν της Ιαπωνικής τεχνολογίας αλλά και ποια είναι τα χαρακτηριστικά ασφαλείας στη νέα γενιά των Subaru.

Γνωρίστε τη νέα Παγκόσμια Πλατφόρμα της Subaru αλλά και ποια είναι η νέα τεχνολογία των κινητήρων. Οδηγείστε χωρίς φρένα σε μια δύσκολη κατηφόρα η κατεβείτε μια πλαγιά ενός βουνού χωρίς να κάνετε απολύτως τίποτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε μόνο θα καταλάβετε πώς δουλεύει το σύστημα υποβοήθησης οδήγησης EyeSight και ποιες είναι οι λειτουργίες του, πώς με το X-Mode κατεβαίνουμε την πλαγιά με απόλυτο έλεγχο ακόμα και χωρίς φρένα. Η συμμετρική τετρακίνηση είναι βασικός παράγοντας της ενεργητικής ασφάλειας, πόσο σημαντική είναι η μεγιστοποίηση της ορατότητας και άλλα πολλά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.