Η Peugeot συνεχίζει να κάνει… αποσύρσεις και να κερδίζει ο πελάτης όχι μόνο στη τιμή αλλά και στην ταλαιπωρία

Η Peugeot συνεχίζει να κάνει… αποσύρσεις και να κερδίζει ο πελάτης όχι μόνο στη τιμή αλλά και στην ταλαιπωρία

Θα μπορούσαμε να λέγαμε ότι η Κυβέρνηση επανέφερε το ευεργετικό μέτρο της απόσυρσης. Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Απλά η ελληνική εταιρία που αντιπροσωπεύει τα γαλλικά αυτοκίνητα της Peugeot αποφάσισε να μπει ακόμη πιο δυναμικά στην αγορά και να προσφέρει σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν το καινούριο τους αυτοκίνητο, μοναδικά οφέλη. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ανταλλαγή η απόσυρση η πρωτοποριακή πολιτική της Peugeot. Γιατί αν το δούμε χρησιμοποιώντας άλλον όρο τότε θα καταλήξουμε ότι η προσφορά έχει το ευεργετικό μέτρο της απόσυρσης.

Πως λειτουργεί λοιπόν η πρόταση αυτή. Η εταιρία συνεχίζει να προσφέρει την Απόσυρση, όποια και αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη, γεγονός που λύνει τα χέρια των οδηγών που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή ακόμη και μηδενική εμπορική αξία.

Επιπλέον, μόνο η Peugeot μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει για λογαριασμό του πελάτη:

– τη διαδικασία της Απόσυρσης

– την οριστική διαγραφή του αυτοκινήτου

– τη μεταφορά του αυτοκινήτου στα Κέντρα Ανακύκλωσης

Έτσι, οι ιδιοκτήτες απαλλάσσονται από κάθε ταλαιπωρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το Πρόγραμμα Απόσυρσης μπορείτε να αποκτήσετε ένα από τα καινούρια και βραβευμένα μοντέλα Peugeot και SUV Peugeot στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της μάρκας. Η προσφορά ισχύει για όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.