Αυλαία σήμερα στη μεγάλη μουσική γιορτή στο DS WORLD του Παρισιού

Αυλαία σήμερα στη μεγάλη μουσική γιορτή στο DS WORLD του Παρισιού

«Κλείνοντας το μάτι» στο εθνικό μουσικό φεστιβάλ, με την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση που ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες, οι δύο Γαλλικές εταιρείες DS AUTOMOBILES και FOCAL γιορτάζουν τη συνεργασία τους που έχει ξεκινήσει το 2016.

Το τελευταίο τους επίτευγμα είναι το σύστημα ήχου FOCAL ELECTRAπου διατίθεται αποκλειστικά στο DS 7 CROSSBACK, που είναι το πρώτο μοντέλο δεύτερης γενιάς DS.

Η γιορτή ξεκίνησε πριν από δύο ημέρες και σήμερα είναι η τελευταία ημέρα αυτής της μουσικής εκδήλωσης. Στο DS WORLD του Παρισιού, η εταιρεία FOCAL που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα ηχοσυστήματα αυτοκινήτων και όχι μόνο, προσφέρει την ευκαιρία ακρόασης μουσικής, αντάξια των καλύτερων αμφιθεάτρων του κόσμου.

Μέσα στο DS 7 CROSSBACK που εφοδιάζεται με τα ηχεία Sopra ή με τη χρήση των νέων ακουστικών υψηλής πιστότητας στον ήχο, Focal Listen Wireless Chic, οι επισκέπτες του DS WORLD στο Παρίσι μπορούν να εκτιμήσουν την άριστη απόδοση του ήχου που επιτυγχάνεται μέσα στο μοντέλο της DS AUTOMOBILES από τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία των Hi-Fi και φυσικά οι λάτρεις της μουσικής θα το εκτιμήσυν.

Ένας ειδικός του ήχου από την FOCAL προσφέρει την εμπειρία της υψηλής πιστότητας στην ακρόαση της μουσικής. Οι επισκέπτες μπορούν να επιβιβαστούν στο DS 7 CROSSBACK που διαθέτει το πρωτοποριακό Hi-Fi ηχοσύστημα FOCAL ELECTRA για να απολαύσουν την ποιότητα της απόδοσης των ηχείων Sopra και να δοκιμάσουν τα νέα ακουστικά Focal Listen WirelessChic που αλλάζουν επίπεδο στην ποιότητα του ήχου.

Η σχεδίαση του ηχοσυστήματος έγινε ταυτόχρονα με την σχεδίαση του μοντέλου της DS. Οι τεχνικοί και οι σχεδιαστές των δύο εταιρειών, συνεργάστηκαν για να βρεθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις στην τοποθέτηση των ηχείων του FOCAL ELECTRA® προκειμένου να επιτευχθεί ακουστική τελειότητα στην πολυτελή καμπίνα του.

Το ηχοσύστημα περιλαμβάνει 14 ηχεία τοποθετημένα προσεκτικά στην περίμετρο της καμπίνας. Ο χωροταξικός σχεδιασμός προσφέρει μια συνολική εμπειρία με πλούσιο σε βάθος και λεπτομερή ήχο. Τα συγκεκριμένα τεχνικά χαρακτηριστικά βασίζονται στην εμπειρία που απέκτησε η FOCAL στα ηχοσυστήματα για home cinema συνθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον ειδικό επεξεργαστή ήχου και τα ηχεία δύο δρόμων στο πίσω μέρος, η ηχητική κάλυψη της μουσικής είναι σε εξαιρετικό επίπεδο ακριβής και σταθερή. Το FOCAL ELECTRAείναι σχεδιασμένο για να συναρπάσει τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.