ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η δοκιμασία στης νέας BMW X7 στον αρκτικό κύκλο! (βίντεο)

Η δοκιμασία στης νέας BMW X7 στον αρκτικό κύκλο! (βίντεο)

Παρά τις πολυτέλειες που παρέχει το νέο SAV της BMW, οι κατασκευαστές φρόντισαν η X7 να είναι ικανή να αντεπεξέλθει σε όλες τις δοκιμασίες!

Για το λόγο αυτό πριν το βγάλουν από τη γραμμή παραγωγής το δοκιμάζουν σκληρά κάτω από ακραίες συνθήκες. Το Sports Activity Vehicle προορίζεται για την πολυτελή κατηγορία και στη διαδρομή του περνά από έναν πραγματικό μαραθώνιο κρίσιμων δοκιμασιών.

Κατά τη διάρκεια δοκιμών στον αρκτικό κύκλο, στην έρημο και στον αυτοκινητόδρομο η Χ7 τα πήγε τέλεια και προσαρμόστηκε σε κάθε είδους δρόμου. Τόσο στο Κέντρο Χειμερινών Δοκιμών στο Arjeplog, Σουηδία, όσο και σε δοκιμές σε θερμά κλίματα, αλλά και σε καθημερινές συνθήκες κυκλοφορίας στο Spartanburg, τα πρωτότυπα της νέας BMW X7 είχαν άφθονες ευκαιρίες για να πείσουν με σύγχρονη πολυτέλεια και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τους.

Στο πλαίσιο ενός εκτεταμένου και ποικίλου προγράμματος δοκιμών, τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της νέας BMW X7 οδηγούνται στα πιο αφιλόξενα εδάφη του πλανήτη. Μετά τα χειμερινά test drives που πραγματοποιήθηκαν σε χιόνι και πάγο, στις εσχατιές του αρκτικού κύκλου νωρίτερα μέσα στη χρονιά, σειρά είχαν οι δοκιμές αντοχής σε αχανείς εκτάσεις στην έρημο και στο χώμα υπό τον ανελέητο ήλιο της Ν. Αφρικής. Η κουραστική οδήγηση με συχνά σταμάτα-ξεκίνα στη ζούγκλα των πόλεων εναλλάσσεται με δυναμικές δοκιμές φορτίου κινητήρα σε ορεινές διαδρομές και στον αυτοκινητόδρομο.

Με μία εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση, απαράμιλλη ευρυχωρία εσωτερικού, προηγμένες τεχνολογίες κίνησης και ανάρτησης και αποκλειστικό εξοπλισμό, η BMW X7 αποτελεί την πιο σύγχρονη ερμηνεία της έννοιας της οδηγικής απόλαυσης στην πολυτελή κατηγορία από τη μάρκα BMW. Ο συνδυασμός κορυφαίων off-road επιδόσεων και ανώτερης δυναμικής συμπεριφοράς στο δρόμο, όπως αρμόζει σε ένα Sports Activity Vehicle κατακτά μία ακόμα κατηγορία. Με την προσεχή παρουσίαση του τελευταίου και μεγαλύτερου μοντέλου BMW X στο τέλος του 2018, η BMW συνεχίζει την τρέχουσα προϊοντική της επέλαση στην πολυτελή κατηγορία με μία ακόμα συναρπαστική αυτοκινητιστική φιλοσοφία.

Τα πρωτότυπα της νέας BMW X7 κατασκευάστηκαν στο εργοστάσιο της BMW στο Spartanburg. Το κέντρο εξειδίκευσης για μοντέλα BMW X στην Αμερικανική Πολιτεία της Ν. Καρολίνα θα κατασκευάζει και τα μοντέλα παραγωγής. Παρά το περίτεχνο καμουφλάζ, τα οχήματα προ-παραγωγής αποκαλύπτουν τις επιβλητικές διαστάσεις και τις καθαρές και αρμονικές αναλογίες της BMW X7.

Στη νέα BMW X7, η πολυτέλεια, η πολυμορφικότητα και ο σπορ χαρακτήρας συνδυάζονται για τη δημιουργία ενός μοναδικού συνόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.