ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πιστοποιημένα για πτήσεις από το τέλος του 2018 τα ιπτάμενα αυτοκίνητα (βίντεο)

Πιστοποιημένα για πτήσεις από το τέλος του 2018 τα ιπτάμενα αυτοκίνητα (βίντεο)

Αυτή την εβδομάδα η ολλανδική εταιρία PAL – V ξεκινά την πώληση των δύο εμπορικών μοντέλων του ιπτάμενου αυτοκινήτου, υποσχόμενη την παράδοση στους πελάτες πιστοποιημένα για πτήσεις μοντέλα από το τέλος του 2018.

Η PAL-V ξεκίνησε την δοκιμή των πρώτων εκδόσεων αυτοκινήτων αυτού του είδους το 2009 και το 2012 και μετά από επιτυχημένα αποτελέσματα, τα προς πώληση μοντέλα σχεδιάστηκαν από διακεκριμένους ιταλούς σχεδιαστές.

Η εταιρία ανακοίνωσε επίσης πως εισήλθε σε μια ενδιαφέρουσα φάση αφού έλαβε την πρώτη παραγγελία.

Αντίθετα με άλλους κατασκευαστές ιπτάμενων αυτοκινήτων η PAL-V κατάφερε να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα οχήματά της με πιστοποιημένες τεχνολογίες που εναρμονίζονται με τους σχετικούς κανόνες.

Το ιπτάμενο όχημα της εταιρίας μοιάζει με ελικόπτερο στον αέρα ενώ μοιάζει με σπορ όχημα στον δρόμο.

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα έγγραφα που θα χρειάζεται κάποιος για να τα οδηγήσει ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα απαιτείται και άδεια πιλότου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.