Το Σεπτέμβριο έρχεται το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της VW

Το Σεπτέμβριο έρχεται το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της VW

Το κουαρτέτο των ηλεκτρικών πρωτότυπων της Volkswagen υπό την ονομασία ID Concept, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη.

Η σειρά του θα έρθει μετά το SUV που θα δούμε τον επόμενο μήνα στη Σαγκάη, όμως θα φέρει μαζί του και μια έκπληξη η οποία μάλλον έχει να κάνει με τη σχεδίαση. Εξάλλου είναι ήδη γνωστό ότι το νέο ID Concept έχει προκαλέσει επιφωνήματα εντυπωσιασμού στις εσωτερικές παρουσιάσεις της Volkswagen.

Όπως έχουμε ξαναγράψει, τα πρωτότυπα ID κάνουν προλογίζουν ουσιαστικά τη φιλοδοξία της εταιρείας να πουλάει ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα παγκοσμίως μέχρι το 2025. Κάθε ένα από τα πρωτότυπα εκφράζει μια ολόκληρη οικογένεια μοντέλων, τα οποία θα είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους σε χαρακτήρα.

Θα μοιάζουν όμως πολύ στο εμπρός μέρος του, το οποίο δε θα έχει γρίλια, αλλά μια εισαγωγή αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα για την ψύξη των μπαταριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μαζί με τα φανάρια και το φωτιζόμενο σήμα στο καπό, η έλλειψη γρίλιας θα είναι το σήμα κατατεθέν των μελλοντικών ηλεκτρικών Volkswagen, τα οποία η εταιρεία θέλει να χαρακτηρίζονται από φιλική και σε καμία περίπτωση επιθετική διάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.