ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τελικά στο Motoshow τα είδαμε όλα! (φωτο)

Τελικά στο Motoshow τα είδαμε όλα! (φωτο)

Tο Motoshow 2017 πέρασε στην ιστορία σαν το καλύτερο, μεγαλύτερο, λαμπρότερο έως σήμερα!

Τι είπαν οι διοργανωτές μετά τη αυλαία του Motorshow:

«Το κοινό που πέρασε από τη ΔΕΘ το τετραήμερο 11-14 Μαΐου είναι το ίδιο κοινό με αυτό που θέλαμε. Σημερινοί και αυριανοί μοτοσικλετιστές με όρεξη για δημιουργία, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, όλοι με πάθος για τα δίτροχα. Πολλοί ήρθαν από γειτονικές χώρες, καθιστώντας το φεστιβάλ αρωγό της βαλκανικής εμπορικής ανάπτυξης. Οι 15.800 επισκέπτες ανέδειξαν τη δυναμική του θεσμού, που αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό του και όλα τα στάνταρ που είχε θέσει. Ένα μόνιμο χαμόγελο ήταν χαραγμένο στο πρόσωπο όλων των παρευρισκόμενων, μια διάχυτη αισιοδοξία για την αυριανή μέρα της μοτοσυκλέτας και του scooter.

Το σίγουρο είναι πως όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι, τόσο από την πληθώρα των νέων μοντέλων και αξεσουάρ, όσο και από τα εντυπωσιακά σόου που είδαν από κοντά. Επαγγελματίες αναβάτες και κασκαντέρ έκαναν απίστευτα πράγματα, μέσα και έξω από την έκθεση, οι δραστηριότητες ήταν συνεχείς, το ίδιο και οι διαγωνισμοί.

Τα μεγάλα δώρα του SMF Motoshow ήταν προσφορά του κεντρικού χορηγού MrKTEO και αφορούσαν σε δύο scooter Gemini 125! Παράλληλα έγιναν πολλές κληρώσεις και διαγωνισμοί με ποικίλα δώρα!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τo ραντεβού έχει ήδη κλειστεί για το τριήμερο 18-20 Μαΐου 2018 και κανονίστηκε μετά από γενική επιθυμία. Ο κόσμος της Β. Ελλάδας έχει αγκαλιάσει το θεσμό και το SMF Motoshow δεσμεύεται για ένα ακόμα καλύτερο φεστιβάλ, για το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του! Μείνετε συντονισμένοι, το Motoshow 2018 θα έχει πολλές ακόμα εκπλήξεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.