ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα νέα μοντέλα της BMW Σειράς 3 έχουν σπορ στυλ και πολυτέλεια

Τα νέα μοντέλα της BMW Σειράς 3 έχουν σπορ στυλ και πολυτέλεια

Το πολύ σε ενάμιση μήνα η BMW θα βγάλει στην παραγωγή τρεις νέες εκδόσεις  της BMW Σειράς 3. Είναι το πιο δημοφιλές μοντέλο και για αυτό οι Γερμανοί αποφάσισαν να έχει πλουσιότερο στάνταρ και προαιρετικό εξοπλισμό. Οι νέες εκδόσεις Edition θα  πλαισιώσουν τις υπάρχουσες εκδόσεις εξοπλισμού και μπορούν να παραγγέλνονται σε συνδυασμό με όλους τους διαθέσιμους τύπους κινητήρων.

Η αποκλειστική γκάμα εξοπλισμού που διατίθεται για τις Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity και Edition M Sport Shadow δίνει έμφαση τη δυναμική οδηγική εμπειρία και τη σύγχρονη premium γοητεία των δύο επιτυχημένων μεσαίων μοντέλων.

Από τον Ιούλιο του 2017, ο στάνταρ εξοπλισμός της BMW Σειράς 3 Sedan και Touring θα περιλαμβάνει προβολείς LED και φώτα ομίχλης LED. Επιπλέον, θα προσφέρεται μία ολοκληρωμένη γκάμα εξατομικευμένων επιλογών και εξωτερικών αποχρώσεων, ζαντών αλουμινίου, χρωμάτων ταπετσαριών και διακοσμητικών λωρίδων εσωτερικού.

Για την ιστορία η  BMW Σειρά 3 έκανε το ντεμπούτο της πριν από 40 χρόνια και θεωρείται η ενσάρκωση του σπορ sedan.

Τα διαπιστευτήρια της 6ης γενιάς Σειρά 3 Sedan είναι η ευελιξία, η ακρίβεια οδικής συμπεριφοράς και φυσικά η άνεση που ξεπερνάει τα στάνταρ της premium μεσαίας κατηγορίας  με  πιο  σύγχρονη λειτουργικότητα  και αυξημένη ευρυχωρία στο εσωτερικό.

Edition Sport Line Shadow: Έμφαση στην οδηγική απόλαυση

Την νέα Edition Sport Line Shadow χαρακτηρίζουν  τα μαύρα ένθετα στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, η νέα σχεδίαση των προβολέων και το κλασσικό σχήμα L των πίσω φώτων. Στο εξωτερικό της BMW Σειράς 3 Edition Sport Line Shadow ξεχωρίζουν ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και σε αποκλειστική απόχρωση Jet Black.

Το cockpit των μοντέλων edition αποτελεί τη βάση για μία σπορ οδηγική εμπειρία. Ένα ταμπλό με χαρακτηριστική αντίθετη ραφή, πίνακας οργάνων με αναβαθμισμένες λειτουργίες και το νέο σπορ τιμόνι, με εξαιρετική αίσθηση και λαβή, συνθέτουν ένα σπορ περιβάλλον με διάχυτη φινέτσα. Τα σπορ καθίσματα συνδυάζουν ύφασμα και δέρμα, και οι ταπετσαρίες διατίθενται στη νέα έκδοση με διακοσμητικές λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome. 

Edition Luxury Line Purity: Έμφαση στην πολυτέλεια.

Οι αγοραστές της  Edition Luxury Line Purity της BMW Σειράς 3 Sedan ή Touring εκφράζουν την αγάπη τους για την premium ποιότητα, τον αποκλειστικό εξοπλισμό και την εξατομίκευση. Υπάρχουν  εξωτερικά στοιχεία σε σατινέ αλουμίνιο, που περιλαμβάνουν τα πλαϊνά παράθυρα, τα ένθετα των αεραγωγών, τις περσίδες και τα πλαίσια της μάσκας BMW, το κάλυμμα του πίσω προφυλακτήρα και τις απολήξεις εξαγωγής. Οι ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών, ομοίως σε σατινέ αλουμίνιο, προσθέτουν μία ακόμα αποκλειστική πινελιά. Ζάντες αλουμινίου 19-ιντσών, σχεδιασμένες ειδικά για τη BMW Σειρά 3 Edition Luxury Line Purity διατίθενται προαιρετικά.

Δερμάτινη ταπετσαρία σε απόχρωση Cognac είναι μία ακόμα νέα πρόταση για τα πολυτελή μοντέλα edition. Διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού από ξύλο υψηλής ποιότητας Fineline Light με διακοσμητικές λωρίδες σε Pearl Gloss Chrome χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στη BMW Σειρά 3 Sedan και BMW Σειρά 3 Touring. Επιπλέον, η BMW Σειρά 3 Edition Luxury Line Purity διαθέτει μία νέα έκδοση σπορ τιμονιού υψηλής ποιότητας, ταμπλό με αντίθετη ραφή και πίνακα οργάνων με πρόσθετες ενδείξεις.

Edition M Sport Shadow: Έμφαση στην απόλυτη σπορ εμπειρία

Η έκδοση Edition M Sport Shadow της BMW Σειράς 3 Sedan και της BMW Σειράς 3 Touring είναι σύμβολο δυναμικής συμπεριφοράς και υψηλών επιδόσεων. Πέρα από τους μαύρους προβολείς και τα μαύρα ένθετα των πίσω φώτων, μία μαύρη μάσκα και απολήξεις εξαγωγής σε Chrome Black, φώτα ομίχλης LED και μαύρα ένθετα στον κάτω αεραγωγό συνθέτουν μία συνολικά εντυπωσιακή εικόνα. Ζάντες αλουμινίου Μ 19-ιντσών σε σχέδιο διπλών ακτίνων και με φινίρισμα Orbit Grey διατίθενται προαιρετικά.

Στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα σε μαύρο δέρμα με μπλε αντίθετη ραφή, διακοσμητικές λωρίδες σε Dark Aluminium Carbon με πινελιές σε Pearl Gloss Chrome και πίνακα οργάνων με αναβαθμισμένη λειτουργικότητα και ταμπλό με αντίθετη ραφή δημιουργούν ένα μοναδικό περιβάλλον. Τέλος τα πολύ δυναμικά μοντέλα edition είναι εξοπλισμένα με σπορ τιμόνι M , αεροδυναμικό πακέτο M, ζάντες αλουμινίου 18-ιτσών M , δερμάτινο τιμόνι M, επένδυση οροφής σε Anthracite, μαρσπιέ M και Driving Experience Control με SPORT+ mode, στοιχεία που ήδη περιλαμβάνονται στη λίστα προαιρετικού εξοπλισμού της M Sport.

Παράλληλα με το λανσάρισμα τριών νέων μοντέλων edition, θα υπάρχει μία πλουσιότερη γκάμα εξατομικευμένου εξοπλισμού για τη BMW Σειρά 3 Sedan και Touring. Στο μέλλον, ο βασικός εξοπλισμός θα περιλαμβάνει όχι μόνο προβολείς LED αλλά και φώτα ομίχλης LED.. Η δερμάτινη ταπετσαρία στο χρώμα του Cognac, περισσότερες διακοσμητικές λωρίδες εσωτερικού και πρόσθετες, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17, 18 και 19-ιντσών διατίθενται επίσης προαιρετικά.

Σε συνδυασμό με το σύστημα πλοήγησης Professional, το λειτουργικό σύστημα iDrive συμπληρώνεται με μία οθόνη ελέγχου Control Display με λειτουργία αφής. Τόσο στο στάνταρ ηχοσύστημα Radio Professional όσο και στο προαιρετικό σύστημα πλοήγησης, η απεικόνιση του μενού στην οθόνη του αυτοκινήτου έχει διάταξη εικονιδίων (tiles) με κινούμενα γραφικά (live mode).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι εκδόσεις της BMW Σειράς 3 Sedan και BMW Σειράς 3 Touring περιλαμβάνουν τώρα την προαιρετική έγχρωμη οθόνη οργάνων πολλαπλών λειτουργιών, με πληροφορίες για την οδήγηση που εμφανίζονται σύμφωνα τις επιθυμίες του οδηγού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.